Plan nu alvast de voorjaarsvakantie vol: Sesamstraat Live

Nog niet naar Sesamstraat Live geweest? Vanaf 18 februari staan onze harige vriendjes te dansen en te zingen in het Beatrixtheater in Utrecht. Misshien wel een leuk idee om de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie (hoe komje die week door?) heen te slepen.

Sesamstraat Live is een feest ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van het populaire kinderprogramma. Ook hier staat iedere avond (ondanks de belachelijk gewijzigde tijden) Sesamstraat aan. Vooral nieuwkomer baby Plurk is favoriet bij mijn kinderen.

Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo, Grover en de vele anderen bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan in Sesamstraat. De bewoners van Sesamstraat leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten.

Irene Moors en Antje Monteiro zijn afwisselend te zien als muzieklerares in Iedereen maakt muziek in Sesamstraat.

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is geheel Nederlands gesproken, met de originele Nederlandse stemmen. De voorstelling is interactief, en dat vinden (weten de meeste ouders vast wel) kinderen ontzettend leuk. Wij gaan woensdag de 22ste een kijkje nemen. Uiteraard volgt hier een reensie van het festijn. Kaartjes reserveren kan via www.topticketline.nl. kijk voor meer informatie op de site van Sesamstraat Live.

De voorstelling is tot 5 maart te zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer