Luister naar Nicki Minaj en EIS je orgasme op!

Je doet er verstandig aan naar Nicki Minaj te luisteren. Zij stelt namelijk dat wij vrouwen onze orgasmes moeten opeisen. “Ik sta erop dat ik klaarkom tijdens de seks. Ik vind dat vrouwen dat ook zouden moeten eisen”, zo laat ze weten aan Cosmopolitan. “Ik ben een pleaser, maar het moet wel fifty-fifty zijn.” Daar kun  je natuurlijk weinig tegen in brengen. Waarom hij wel en jij  niet? Het is zo lekker! Gewoon gaan voor goud!
“Ik heb een vriendin die nog nooit een orgasme heeft gehad. Haar hele leven niet! Dat is echt niet normaal. We hebben altijd orgasme-interventies waarbij we haar laten zien hoe je dingen moet doen. We gaan in spreidstand zitten en zeggen dan: ‘Je moet op deze manier op hem gaan zitten en het dan zo doen’.”
Nicki ziet zichzelf overigens over tien jaar als huisvrouw. “Ik wil een carrière die ik vanuit huis kan handhaven. Ik wil kunnen koken voor mijn kinderen, koekjes voor ze bakken en ze zien opgroeien. Ik wil gewoon moeder zijn. Ze meenemen naar school, naar een ouder-docent bespreking, ze helpen met hun huiswerk en knutselwerk op de koelkast plakken.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer