Je houdt pas van je man als je hem pijpt…

Schermafbeelding 2015-09-28 om 16.04.03Oké… Opmerkelijk; “Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen.” Dat zegt Goedele Liekens in haar seks-column in NINA, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws.  “Ik hoor het nog vaak: vrouwen die hun partner niet graag of zelfs niet willen pijpen. Omdat ze het vies vinden. Of eng. Ben je jonger dan achttien, dan geef ik je alle respijt. Maar aan de andere vrouwen: jullie zullen toch uit jullie ‘pijp’ moeten komen. De penis is de man zijn beste vriend, zijn favoriete lichaamsdeel, misschien zelfs zijn enige lichaamsdeel van belang. En als je dat niet aanbidt, liefkoost en overlaadt met karrenvrachten liefde, zal hij maar één ding denken: ‘Waarom ziet ze mij (= mijn penis) niet graag?” Nou dames… Vertel het maar! Houden jullie van je man of niet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer