Bizar oedipuscomplex

Een Fransman in Marseille heeft zich op een wel hele bizarre manier aangetrokken gevoeld tot zijn moeder. Hij was zo gek op haar (geld) dat hij haar maar liefst vijf jaar in dode toestand in huis hield. Het zal een lekkere lucht geweest zijn daar aan de Franse Riviera.

De man kwam tot zijn gruwelactie omdat hij het pensioen van malief niet kon missen. En dat hij voor een paar centen een hoop over had is gebleken. Ik wil me er niet een al te gedetailleerde voorstelling van maken, maar het lijkt me dat er zich een compleet nieuw ecosysteem heeft gevormd op de ontbindende mum.

De politie vond het lijk in het tweekamerappartement (ook dat nog, we hebben het hier niet over een kamertje waar ze lag ergens ver achter in de grote villa) in een berg afval. De politie was naar de woning gegaan, omdat de man de huur en andere rekeningen niet betaalde. Blijkbaar viel de pensioenopbrengst toch wat tegen. De vrouw was op 94-jarige leeftijd een natuurlijke dood gestorven. De man misleidde de sociale dienst door de stem van de overledene na te bootsen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer