Geef je interieur een boost met deze 4 woontrends

Woontrends 2016Een nieuw jaar, een vernieuwde inrichting. Het jaar 2016 is van start gegaan met een kakelvers aanbod aan woontrends om eenvoudig in je interieur te verwerken. Kleine veranderingen met een grootse impact. Niet alles op de schop, maar subtiele toevoegingen voor een compleet ander woongevoel. We zetten de 4 highlights voor je op een rij…

De slaapkamer krijgt vooraanstaande positie

In plaats van alleen een kamer om in te slapen, wordt de slaapkamer veel meer een leefruimte om te ontspannen en relaxen. Dat vraagt om extra aankleding en een gezellig sfeer.

De natuur in huis

Natuurlijke materialen spelen een hoofdrol in 2016, maar de natuur zelf in huis halen aan de hand van planten en bloemen is al helemaal in de mode. Bovendien past dat groen vrijwel overal bij.

Okergoud zet de toon

Het veilige palet van grijs-wit- en zwarttinten in de woonkamer mag worden opgeleukt met okergoudtonen. In de vorm van meubelen of accessoires als kleine kleedjes en sierkussens voor op je nieuwe designbank van Urbansofa.nl.

De cirkel rond

Niet alles hoeft meer zo strak; ronde en ovale vormen vinden hun weg terug in onze inrichting. Met ronde vazen, lampen en zelfs meubelen zet je in op deze speelse trend. Geïnspireerd om je interieur een boost te geven? Neem een kijkje tussen het meubelaanbod van woonexpert Lumz met een keur aan designermeubelen een inrichting in elke mogelijke stijl. Foto: Pinterest

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer