8 films die jij kunt naspelen met je geliefde

Films-naspelenKan jouw relatie af en toe wel een ‘sparkle’ gebruiken? Het naspelen van romantische films, samen met je partner, kan uitkomst bieden! Wij hebben een top acht samengesteld van de meest hartverwarmende en opwindende films aller tijden. Welke klassieker speel jij na?

The Secretary (2002)

Deze film is minder bekend dan Fifty Shades of Grey, maar is absoluut een aanrader om te kijken en na te spelen. Het verhaal gaat over een ijverige secretaresse die voor een dominante baas werkt. De twee worden verliefd en beginnen een submissive/dominant relatie. Voor flink wat uitdaging in jullie rollenspel is het verhaal van ‘The Secretary’ een must play.

Pretty Woman (1990)

Deze klassieker is niet alleen romantisch, maar ook uitstekend om na te spelen. Een rijke zakenman is zo verknocht aan de charmes van een prostituee dat hij haar meeneemt naar zijn hotel. Hoewel hij in eerste instantie alleen gezelschap wil, bloeit er toch een liefde op tussen de zakenman en prostituee. Vooral de scène met de aarbeien en slagroom is het waard om na te spelen…

Dirty Dancing (1987)

De coole Johnny is in eerste instantie afstandelijk naar de lieve ‘Baby’ toe. Maar nadat hij heeft ingestemd om haar te leren dansen, bloeit er langzaamaan een liefde die geheim moet worden gehouden. Als jullie van dansen houden, zijn er genoeg scènes uit ‘Dirty Dancing’ die het naspelen waard zijn. Vergeet daar niet ‘Do you love me’ en ‘I had the time of my life’ bij te draaien. Romantisch!

The Bounty Hunter (2010)

Deze romcom met knappe acteurs Jennifer Aniston en Gerard Butler is leuk om te kijken en na te spelen door het speelse karakter van de film. Gerard is een premiejager en mag zijn ex-vrouw achterna zitten vanwege openstaande boetes. Achternagezeten worden door je geliefde is zowel spannend als opwindend. Tip: maak hier de volwassen versie van verstoppertje van.

The Titanic (1997)

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Voor wie niet precies weet waar het verhaal over gaat: een welvarende jonge vrouw wordt verliefd op een arme jongeman. Het verhaal speelt zich af op de Titanic, het historische schip dat zonk. De film bevat genoeg scènes om na te spelen. Denk aan de tekenscène voor opbouwende spanning, de boegscène voor ultieme romantiek en de koetsscène voor pure opwinding.

The Notebook (2004)

Menig vrouw zwijmelt weg bij dit romantische drama. En terecht! Daarom hebben we hem toegevoegd aan het lijstje. The Notebook gaat over een verboden liefde tussen twee jonge mensen. Zij is welgesteld en hij is een hardwerkende arbeider. Een bekende scène uit de film is de heftige zoenpartij in de regen. Gelukkig regent het in Nederland vaak en kunnen jullie de scène perfect naspelen!

Labor Day (2013)

Deze film is nogal onbekend bij het grote publiek, maar is er absoluut één die je gezien moet hebben. Een voortvluchtige moordenaar (onterecht beschuldigd) belandt bij een alleenstaande moeder in huis en gijzelt haar terwijl hij zich daar verstopt voor de politie. De chemie tussen de twee is overduidelijk. Voor een spannend rollenspel raden we je aan de (geweldloze) gijzeling na te spelen.

Fifty shades of grey (2015)

Nou vooruit maar. Fifty Shades of Grey hoort er ook bij! Deze film, die gebaseerd is op het populaire gelijknamige boek, viel niet al te best in de smaak bij het publiek. Daarentegen is het verhaal ijzersterk. Een jonge literatuurstudente valt als een blok voor de knappe en rijke Christian Grey. De twee beginnen een heftige en nogal formele sm-relatie. Wij zouden zeggen: pick your favorite scene!

Heb jij samen met je geliefde je keus gemaakt? We hebben nog een laatste tip: schroom vooral niet om de scènes buitenshuis te spelen. Bijvoorbeeld in EasyToys lingerie of kleding van LingerieBestellen.nl!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer