Man experimenteler met Valentijnsdag dan vrouw

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Op deze speciale dag maken stelletjes ruimte voor passie en intimiteit. Helaas hebben mannen daar een ander beeld bij dan vrouwen. Terwijl de vrouw het liefst haar man verrast met een klassiek lingeriesetje, gaat de man graag op uitdagende wijze een stapje verder. Hoeveel verder? Je leest het in onze blog.
easytoys

Kinky versus klassiek

Webshop EasyToys.nl onderzocht wat mannen en vrouwen voor elkaar kochten zo vlak voor Valentijnsdag. En wat blijkt? Mannen zijn snel geneigd een pikant setje voor hun vriendin uit te kiezen. Lingerie met open cups en open kruis is voor de gemiddelde Nederlandse man geen brug te ver. Ondertussen zijn de vrouwen een stuk conservatiever. Zij gaan liever voor een setje waar ze zich zelfverzekerd en verleidelijk in voelen. Ze blijven dicht bij hun eigen stijl. Een klassiek rood of zwart jarretelsetje is een absolute winnaar onder de vrouwen.

De fantasie van de man

Behalve dat mannen graag veel bloot zien, zijn ook andere spannende cadeautjes erg in trek bij mannelijk Nederland. Cadeausetjes met bondage-artikelen, zweepjes en klemmetjes worden veel gekocht. Ook zouden mannen hun vriendin graag voor een dag omtoveren tot Playboy Bunny. Bunnypakjes, maar ook sexy kostuums voor een rollenspel, worden veel door mannen besteld. Vrouwen daarentegen gaan op de romantische tour met massageolie, vibrators, glijmiddelen en erotische dobbelstenen.

Verschillen per provincie

De cadeautjes voor Valentijnsdag zijn niet alleen verschillend onder mannen en vrouwen. Ook tussen de provincies ziet EasyToys.nl grote verschillen. In Groningen en Drenthe zijn anaalspeeltjes erg in trek, terwijl er in Gelderland opvallend veel kleren van lak, leer en latex werden verkocht. Ook Amsterdam en omliggende streken mogen zichzelf rekenen tot één van de meest kinky plekken in Nederland. Maar liefst 35% van alles wat daar werd gekocht was SM-gerelateerd. De meest verleidelijke provincie is Noord-Brabant, de zuiderlingen haalden veel sexy lingeriesetjes. Utrecht is experimenteel met veel erotische producten als voorbinddildo’s. Overijssel, Zeeland en Flevoland mogen zichzelf rekenen tot de braafste provincies. Hier werden weinig ondeugende dingen besteld. Ten slotte gingen Zuid-Holland, Friesland en Limburg een eenzame Valentijnsdag tegemoet met veel solo- en masturbatiespeeltjes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer