Rubriek: Lekker!

8 films die jij kunt naspelen met je geliefde

Kan jouw relatie af en toe wel een ‘sparkle’ gebruiken? Het naspelen van romantische films, samen met je partner, kan uitkomst bieden! Wij hebben een top acht samengesteld van de meest hartverwarmende en opwindende films aller tijden. Welke klassieker speel jij na? The Secretary (2002) Deze film is minder bekend dan Fifty Shades of Grey,

Lees verder...

Man experimenteler met Valentijnsdag dan vrouw

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Op deze speciale dag maken stelletjes ruimte voor passie en intimiteit. Helaas hebben mannen daar een ander beeld bij dan vrouwen. Terwijl de vrouw het liefst haar man verrast met een klassiek lingeriesetje, gaat de man graag op uitdagende wijze een stapje verder. Hoeveel verder? Je leest

Lees verder...

Nieuw: Groente uit zee, recepten en informatie over zeewier en algen

Het nieuwe goud uit de zee: zeewier is lekker, voedzaam én milieuvriendelijk. Lisette Kreischer, vegan-kookboekenauteur, en Marcel Schuttelaar van de Stichting Noordzeeboerderij, sloegen voor dit unieke boek de handen ineen. In Groente uit zee lees je álles over zeewier: over groei, de soorten en de samenstelling, tot informatie over voedingswaarde en bereidings- en aankoopadviezen. En

Lees verder...

Jamie’s super food voor elke dag

Deze week verschijnt Jamie’s super food voor elke dag. De recepten zijn simpel, smaakvol, voedzaam en heel toegankelijk. Geprobeerd én gefotografeerd door Jamie zelf. Het afgelopen jaar, voorafgaand aan zijn veertigste verjaardag, is Jamie aan een heel persoonlijke reis begonnen, op zoek naar zijn relatie met voeding en zijn lichaam. Hij ontdekte opnieuw hoe hij

Lees verder...

Glas in wijn van de Lidl

Kijk je uit met je wijntje? De Lidl heeft maandag gewaarschuwd dat er glasdeeltjes kunnen voorkomen in de flessen zoete witte wijn. Het gaat om flessen Comté Tolosan Moelleux blanc 2014 van Leroy Chevalier. De flessen hebben het lotnummer L3054AA. Omdat mensen bij het drinken gewond zouden kunnen raken, kunnen klanten de flessen terugbrengen naar

Lees verder...

Eerste kookboek Miljuschka Witzenhausen gelanceerd

Vandaag werd in het Volkshotel in Amsterdam het allereerste boek van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen gelanceerd: Miljuschka’s Food Trucks. Vol trots overhandigde Miljuschka het eerste exemplaar van haar eigen boek aan London Loy, met wie ze een team vormde tijdens de 24Kitchen Food Truck Challenge. Miljuschka’s Food Trucks is een kleurrijk en inspirerend boek over de

Lees verder...

De wereld van Nutella: Hoe een beleg de wereld veroverde

De wereld van Nutella vertelt het ongelofelijke verhaal van Nutella, het meeste favoriete broodbeleg ter wereld. Vlak na de oorlog toen chocola nog schaars was, besloot bakker Pietro Ferrero uit het Italiaanse Piemonte een pasta te maken van hazelnoten. Het bleek een gouden zet. Pietro’s zoon Michele Ferrero maakte er een commercieel succesverhaal van door

Lees verder...

Nieuw: Koken met Janny

De leukste dame van de Nederlandse televisie, Janny van der Heijden, is zelf de keuken ingedoken. Het resultaat? Een heerlijk boek met heel veel recepten. Ze heeft stijl, ze heeft smaak en vooral superveel kookkennis. Breng dit samen en je hebt Koken met Janny. Elke dag vers. Een nieuw, superdik en kleurrijk kookboek! Van een

Lees verder...

Lekker gezond eten met Vivian Reijs

Vivian Reijs is begonnen met het exclusief uitzenden van haar nieuwe cooking & food serie ‘Viv Eet Mee’ op het on demand videoplatform Makers Channel. De eerste aflevering staat online. Promo’s voor de serie zullen onder andere te zien zijn op FOX en 24Kitchen. In de webserie ‘Viv Eet Mee’ zal Vivian op bezoek gaan

Lees verder...

Jumbo lost via Whatsapp BBQ-paniek op

Leuk! Jumbo zet gedurende de maand augustus Whatsapp in om alle barbecuegerelateerde vragen van klanten te beantwoorden. Via Whatsapp kunnen klanten vragen over barbecueën sturen naar barbecue-expert Harm Jan Bloem en zijn team. Dus heb je geen BBQ-ende man in de buurt (en ben je zelf geen held, zoals ik), dan kun je toch nog genieten

Lees verder...

Waarom je eerst moet winnen en dan moet eten…

Wil je nog meer genieten van eten? Zorg dan dat je wint! Want eten smaakt beter voor winnaars dan voor verliezers, zo blijkt uit onderzoek onder hockeyfans.  De supporters van het winnende team vonden het eten dat ze kregen voorgeschoteld lekkerder dan de supporters van de verliezers die dezelfde maaltijd kregen. De supporters kregen twee

Lees verder...

Nieuw: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

Na het overweldigende succes van Zonder Suiker komt Anne Marie Reuzenaar nu met een nieuw boek: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. Een boek vol praktische informatie, de suikertest en maar liefst 120 nieuwe, lekkere en pure recepten. Zoet vinden we lekker. Ooit had het nut maar nu bevat ons eten ongezond veel toegevoegde suikers. Dat er

Lees verder...

Gezond koken met Doutzens zus Rens Kroes regelrechte hit

Het nieuwe kookboek van Rens Kroes, jaja, het zusje van Doutzen,  staat op één in de bestseller top zestig, zo maakt stichting CPNB vandaag bekend.Powerfood. Van Friesland naar New York is nu een week te koop en heeft meteen Topshow van Michel van Egmond en Jan Hillenius van de troon gestoten. Het boek over Voetbal International staat deze

Lees verder...

Een hekel aan voedselhypes…

Ik heb het niet zo op al die hysterische voedseltrends. Dan weer superfoods, dan weer rauw eten, dan weer niets dan extreem biologisch, dan weer geen brood en het volgende moment alleen maar eiwitshakes. Ik schreef erover op VROUW. Meediscussiëren? Dat kan daar!

Lees verder...