Sterke vrouw

De Nederlandse Ielja Strik kan van alle vrouwen in Europa de meeste kilogrammen bankdrukken, meldt nu.nl. De 32-jarige krachtvrouw uit Cuijk veroverde vrijdag in Hongarije de Europese titel in de klasse tot

90 kilo.

Of ze er heel veel mooier door wordt is persoonlijk. Persoonlijk vind ik het niet heel charmant staan. Maar ze is vast handig om de boodschappen te sjouwen. Strik drukte liefst 170 kilo omhoog en dat gewicht betekende ook een nieuw Nederlands record.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer
  • herman

    Proficiat aan Ielja, ik vind het echter net als jij geen fraai gezicht

  • Hester

    Het heeft niets meer met een vrouw te maken.

  • Bas

    Wat Ielja heb gedaan, vind ik knap. Maar ja, ik vind het er totaal niet vrouwelijk uit zien. Wie haar als vriendin zou hebben, zou zich er wel degelijk veilig kunnen voelen. Want een strontvervelende kerel kan zij met gemak optillen.
    Er zijn ook zat vrouwen die aardig sterk zijn (van binnen én van buiten) en er toch aantrekkelijk uit zien. Kijk maar eens bij de website van de Amerikaanse IndyCar-coureur Danica Patrick.

  • Enomis

    Hardstikke handig natuurlijk, die spierballen. Al zou ik niet zo graag haar vriendin zijn… Je zou maar met haar in een winkel staan, ze past net een bikinie die zij helemaal de bom vind, maar jij echt super lelijk. Zou je dat tegen haar durven te zeggen?? Ik dus echt niet. De gedachte dat ze i.p.v. met de kassiere met jou afrekend lijkt me niet echt rustgevend…

    • ger

      geen ruzie mee krijgen,wat een kracht

  • Wig

    Altijd opnieuw hoor ik die onzin alsof spierkracht synoniem is met aggressie!? En alsof je gevoelige geest niet meer bestaat als je lijf breed is? Is DAT nu de gedachte die uit een zieke mannelijke kop komt? “Afrekenen”.. DJEEZES toch, wat kleuterachtige, lage gedachten..
    GROW UP !