Vrouw wint 1,5 miljoen in Miljoenenjacht

Leek het vanmorgen nog een baggerdag voor d’r te worden (want: zoontje van één had haar weer de halve nacht wakker gehouden), na een avondje Miljoenenjacht is Helma’s dag toch nog leuk geëindigd. De nuchtere jonge moeder sleepte namelijk een bedrag van 1.495.000 in de wacht!

Ik heb haar geld al zes keer uitgegeven vanavond. Een gruwelijke shopsessie mét eigen stylist, een vrijstaand huis aan het water, BMW X5, nog een Jack Russel (ruwhaar mét papieren dit keer) en een nanny die ‘s morgens van 07.00 uur tot 09.00 uur de kinderen vermaakt. Wat een feest, zo’n berg geld winnen. Toen ze lekker in het spel zat en haar werd gevraagd of ze door wilde gaan, antwoordde ze met ‘Ik ben met niets gekomen en ik heb nou al een pen gekregen, dus..ik ga door!’ Ik was om: Helma for Miljonair. En dan je man bellen…. ‘Wat denk je? Anderhalf miljoen!’ Je zou zo’n telefoontje maar krijgen.

Duur dagje voor de Nationale Postcode Loterij. Het is haar gegund. Meid: shop ze!

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer
  • Magali

    was echt een leuke aflevering. en die zus maar roepen, ga door, ga door! Nou ik was bij die 430000 al gestopt..

  • Hester

    Het was echt spannend! Maar jij had het dus niet slim gespeeld Magali! (Alhoewel, je koffer met 1000 euro verkopen voor 430000 is natuurlijk nog steeds een lekkere deal!)

  • patricia

    was zeker een hele spannende aflevering! was weer klaarwakker toen de finale bezig was. maar even een andere vraag…is dit een reden om ook deelnemer te worden van de postcodeloterij?

  • Magali

    ja ik had alsnog een goede deal gehad, maar ik ben geen lid van postcodeloterij!

  • ineke

    Kwam gisteren nog een andere leuke deal tegen: http://www.c3skyradio.nl waar je een weekendje weg kunt winnen. En zelfs een echte Citroen. Leuk spel waar je een geheime frequentie moet raden van een radiostation. Had geen prijs, maar misschien is hier wel een lezer die meer geluk heeft. Een weekendje weg kan ook al veel doen!