Emoties over kapotgeschoten mus lopen hoog op

Niet direcht een vrouwen-bericht, maar wel één vol emoties, en dat kunnen we hier altijd wel gebruiken. De mus die dit weekend kapot is geschoten om het wereldrecord dominostenen omgooien (dat IEDER jaar gebroken wordt) veilig te stellen houdt de gemoederen van Nederland flink bezig.

In de Frisian Expo Centre waar de dominostenen worden neergezet had een mus zijn nieuwe huis gevonden. En omdat de mus ook een groot fan was van domino heeft hij op een rustig moment een kleine show voor zichzelf gearrangeerd. Maar liefst 23.000 steentjes gooide het dappere beestje om. Nou, dat pikte SBS niet! Het diertje werd met een grof geweld uit de lucht geknald door een heuse jager.

Tja…en dan komen de activisten. Want dit kan natuurlijk niet. En als SBS het nou stil had gehouden…. Nee, ze gooien er een persberichtje uit! En dat is niet overal even goed gevallen. Zo maakt Ruud de Wild zich hard voor het diertje en looft www.geenstijl.nl 1000 euro uit aan de eerste de beste die 1 miljoen stenen omver weet te krijgen voor de recordpoging.

en nou komen ongetwijfeld reacties in de trant van: wat kan jou dat nou schelen? Welnu, de huismus wordt met uitsterven bedreigd. Wat hadden ze gedaan als er een panda een wandeling door de zoveelste ingewikkelde stenenattractie had gemaakt?

Kijk op zappen.blog.nl voor het laatste nieuws over de mus.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer