Condoom omdoen met hulpstuk

De student Adnan Tunovic trok het niet langer meer dat hij iedere keer van die stinkende vingers kregen van het lastige geklooi met een condoom. En dus zocht hij een oplossing. Hij zocht, en hij vond!

Het zoveelste woelige nachtje stoeien met een condoom maakte een monster los in de de Delftse werktuigbouwkundestudent: de technicus, zo meldt het AD.

‘Het omdoen van een condoom is vreselijk vermoeiend. Meer uit luiheid dan irritatie ben ik gaan nadenken en kwam ik op een idee: de Wingman.’ De term vermoeiend intrigeert me wel. Wat is er vermoeiend aan het omdoen van een condoom? Vergt het inspanning? Zware inspanning? Moet je er bij nadenken? Ik zie het niet. Ik gok dan ook dat de student lijdt aan een nog onontdekte vorm van extreme luiheid.

Het condoom is met de ogen dicht en met slechts één hand binnen drie seconden is om te doen. ,Zelfs als je stomdronken bent.’ Nou, dat is wel handig

Het Delftse studentenbedrijf MungosWorks presenteerde twee weken geleden de nieuwe belofte op de condoommarkt. Het laatste model wordt nu nog getest, maar proeven met dildo’s en Tunovic zelf hebben bewezen dat het concept razendsnel en geurloos werkt.

Tunovic, een van de oprichters van het bedrijf, toont trots een aantal ontwerpstadia: een soort ringetjes die als een schaar open en dicht kunnen. Daarin zit het condoom, legt Tunovic uit. Met twee vingers pakt hij een ringetje en laat het als een vogelbekje opengaan tijdens de vlucht naar beneden.

‘Het condoom rolt zo om de penis, de diameter van Wingman is variabel, dus ook geschikt voor hele grote jongens. Een snelle jongen klaart de klus in minder dan drie seconden, met je vrije hand kun je andere dingen doen,’ grijnst Tunovic. Leg nou eens uit joh! Welke dingen dan? De Wingman dankt zijn naam overigens aan het naast elkaar vliegen van twee F-16′s. ‘De term daarvoor is Wingman: de ene geeft de ander dekking. Het is je maatje.’ Harstikke leuk. Kunnen we over een jaar of 2 op de rommelmarkten terug vinden tussen de ab-swings en de sauna-belts.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • john johan otten

    is dit het enige apparaat om een condoom o0m mijn stijve jongens penis te doen of is er nog en andere apparaat met vleugels om het condoom binnen 3 seconden over mijn stijve jongens penis naar beneden af te rollen?mail mij dit op mail adres;[email protected]
    maar wel grrag met voorbeeld en hoe ik dit kan bestellen.

  • john johan otten

    hoe kom ik aan die wingman die ooit door studenten in delft zijn uit gevonden om het co0ndoom binnen 3 seconde om mijnn stijve penis af te rollen en wwar is deze te koop via internet en hoe duur kost deze?heb je er ook een voorbeeldfoto van?stuur zo snel mogelijk bericht via mijn mail adres;[email protected]