Kim Feenstra wint vanavond de finale van Holland’s Next Topmodel

Het is zo klaar als een klontje: 61% van de stemmers op vrouw.blog.nl ziet Kim vanavond met de titel Holland's Next Topmodel naar huis gaan. En omdat de kijker een belangrijke stem in dit verhaal heeft, kunnen we er vanuit gaan dat het ook zo gaat gebeuren. Kim werd eerder al getipt als winares omdat dit op Wikipedia stond, wat is opgepikt door een bezoeker van Partyflock.Toch blijft het ook tricky wat de jury doet. Die zien de drive van Sabrina als een groot pluspunt. Ikzelf zou juist helemaal gek worden van zo'n overlijken-mentaliteit en haar allang de deur hebben gewezen. Voor Christa lijkt het echt einde oefening. De show vanavond is live; vallen o pde catwalk betekent ook echt vallen voor heel Nederland. Kijken dus, Holland' Next Topmodel op RTL 5, 20.30. Meer (én ander) HNTM-nieuws bij mijn collaga Herman (die denkt dat Sabrina gaat winnen) van zappen.blog.nl

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer
  • Kim je was fantastisch, gefeliciteerd!

  • Geraldine

    Kim heel goed gedaan! Vond de show alleen een beetje tegenvallen, maar jij was de terechte winnaar.

  • wilmar en lolkje

    het was super om je daar te zien schitteren

  • esther

    Kim je was super gister, eerst vond ik je wat minder ook door je wenkbrauwen, maar gister was je egt de beste en mooiste!!!
    Vond het egt lache dat Sabrina de minste punten had, ze is zo arro en dagt egt dat ze zou winnen, niet dus..!!

    Kim gefeliciteerd en je verdient het gewoon..
    HEel veel plezier in de modellenwereld en we horen nog wel van jou!!!

    x esther

  • Mandy

    Kim je was geweldig!
    Ben echt blij voor je, Ik heb op je gestemd!

    Hopelijk gaan we nog veel van je horen!
    Je bent de beste!

    xx Mandy

  • John

    Wat een prachtmeid !!
    Zij mag van mij zelfs Miss World worden!!

    Grote Klasse

  • Ilse van La Parra

    Gefeliciteerd Kim!
    Waarom valt iedereen toch over doe mijns inziens prachtig gevormede wenkbrauwen van haar.. misschien zijn mensen afgunstig? Begrijp het werkelijk niet maargoed. Kim je bent SUPER mooi en gaat het met de juiste begeleiding nog heel ver schoppen in modellland.

  • milou van der horst

    kim echt super voor je! ik ben echt blij voor je. zwaar verdient meid.
    ik was al de hele tijd voor je.
    ik wou ook stemmen, maar mijn btg was op :(

    veel plezier in je toekomst. en maak nederland trots!
    (ook al heb je dat al gedaan ;) )

    liefs!

  • groningen

    Haar vriend is een drugsdealer die haar met iedereen bedriegt en haar moeder een junk en op straat zichzelf te verkopen. En kim maar zeggen dat haar moeder ZIEK is, ze was waarschijnlijk gewoon met een van haar klanten aan het wippen om nog een spuit te kunnen betalen, die hele familie is vies, geen enkel eergevoel BAH BAH BAH

  • Amanda

    bah wat laag ben jij, en al zou het waar zijn, wat ik van Kim heb gezien is dat ze buitenaards knap is, lief aardig en eerlijk is, je moet niet zo lullig doen. Ben je soms jaloers op haar, stom ding

  • Marcia

    Kim gefeliciteerd! Ik vond je echt super! Al vanaf het begin! Je hebt het 100% verdient. Als ik naar je foto’s kijk dan wou ik dat ik het was… Heel veel plezier en succes in de modellenwereld!
    Groetjes Marcia

  • Silke

    Ach man stel je niet zo aan. Dat jouw ma dat misschien doet betekend niet dat die van kim dat ook meteen doet. Ze is keiknap en eerlijk en lief. ze is gewoon de beste!
    Dus stel je niet zo aan

  • cicin

    kim jij bent mijn voorbeeld,jij bent fantastisch.
    je hebt eerlijk gewonnen gefeliciteerd.

  • Dennis

    Kim, wat ben jij een prachtmeid, werkelijk een plaatje!! Loreal gaat nu nog harder verkopen nu jouw prachtige, stralende gezicht erbij komt. En als ik het goed heb woon je ook nog vlak achter ons, dus ik ben extra trots met zo’n mooie (bijna) achterbuurvrouw!! Van harte gefeliciteerd!!!

  • jazzley

    hey kim met je broertje jazzley en bradney Rozema.We zijn blij dat je hebt gewonnen