Tante (36) bevalt van kind van neefje (15)

Een moeder van vijf kinderen uit het Belgische Grace-Hollogne riskeert zes maanden cel nu ze zwanger is van haar 15-jarige neefje, lees ik zojuist in het AD. Blijkbaar kon ze het niet laten. Het feit dat de moeder ruim een keer zo oud is (36) dan het neefje maakt het verhaal er alleen maar ranziger op. Hoe verliefd je ook bent; op dit soort momenten hoort je verstand gewoon zwaarder te wegen mag ik hopen. Je wordt niet verliefd op je kleine neefje van 36. Dit is gewoon pedofilie!

Het neefje had thuis problemen en trok vorig jaar oktober bij zijn tante (36) in. Na een paar weken belandden de twee in bed, iets waarover de echtgenoot van de vrouw minder te spreken was.

Omdat hij haar dreigde te vermoorden – dat verklaarde ze althans tegenover de politie – liet de vrouw haar man en vijf kinderen in de steek en vluchtte met haar neefje naar de Vlaamse kust. Om aan geld te komen voor overnachtingen verkocht ze haar auto, maar de politie kon het stel – met dank aan zijn mobiele telefoons – al snel lokaliseren.

De vrouw was intussen wel zwanger, de baby is vorige maand geboren. Ze staat nu terecht voor aanranding van de eerbaarheid en ontvoering van een minderjarige.

Volgens de rechter, die eind deze maand uitspraak doet, kwam de verliefdheid ‘iets te vroeg’ voor de jongen, maar zijn eigen moeder zou er inmiddels vrede mee hebben: ,,Het belangrijkste is dat ze van elkaar houden.’’

Uit bovenstaande informatie kan ik maar één conclusie trekken: met veel intellect hebben we hier niet te maken!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Fureya

    Nou heb ik dit stukje met gemengde gevoelens gelezen…
    Aan de ene kant is het niet zo raar, lijkt me, want op veel plekken op aarde maakt een verhouding binnen de familie niet uit, en zo’n leeftijdsverschil hoeft vandaag de dag ook niet zo’n heisa op te leveren. Waar ik dan weer wel mee zit is dat de tante al getrouwd was, dus overspel heeft gepleegd, en toch wel wat verstandiger had moeten zijn en toch minstens een voorbehoedsmiddel had kunnen gebruiken.
    Als ik de moeder van die jongen was, zou ik zwaar geschokt zijn, maar ik zou dezelfde reactie hebben gehad.

    Ik weet het allemaal niet meer…