Natasia gouden kooi mept er weer op los (filmpje)

Leuk, zo'n bezoekje van Natasia aan haar oude 'vrienden' in de Gouden Kooi. De boel begon daar al ernstig in te dutten, onder het strenge regime van RTL mogen de bewoners werkelijk niets meer uithalen. Maar Natasia hoeft met die regels geen rekening te houden en dus vervalt ze in de oude, verboden staat.

Bekijk het fragment:


Meer Gouden Kooi-nieuws

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer
  • ikke

    Laat de ware aard van Natasia weer eens zien.
    Gisterenavond was die uitzending en precies voor dit gebeuren was het afgelopen.
    Knippen en plakken zijn ze erg goed in bij rtl.
    Komen we nooit van de wijf af, hoop dat ze keer gaat emigreren, liefst zo ver mogelijk hier vandaan

  • hanneke

    er is veel weggelaten in het filmpje maar zo je je maar weer, allemaal met voorbedachte raden gedaan, hier waren ze gewoon op uit en verder niets hoe asociaal kun je zijn,daarbij is rtl net zo aso om met zulke figuren in zee te gaan het is gewoon een blamage

  • tanja

    die natasia verpest de hele aflevering wat een r.o.t wijf waarom wordt ze er niet meteen uit gezet en haar zuster gelijk mee graag en huup en lieke hou je taai heel veel mensen zijn en kijken voor jullie

  • Jan

    hahaha eindelijk heeft iemand die lieke gebitchslapt als zij het niet had gedaan had ik het wel gedaan

  • erik

    ik heb nog nooit zn verrot persoon gezien als natasia, ik ben absoluut geen racist maar ik zou zeggen dat je dit gedrocht met recht een kanker aap kan noemen bah wat een kanker wijf

  • patrisch

    huh?ben jij net zo ziek als natasia?ga hulp zoeken man,psychiatrische ziekenhuizen genoeg in nederland,je kunt er vast terecht,want je hebt hulp nodig!Opsluiten moeten ze die mensen met fysiek geweld.En de kinderen van natasia?Geef ze een betere toekomst zonder haar,want dat verdiend ze!

  • kiek

    zo zie je maar weer geen manieren , ze is zo door en door slecht , maar mensen dit is precies wat mevr wil he aandacht positief of negatief dat maak haar niks uit als ze maar in de belangstelling staat . dat mens is echt geen kinderen waard maar ook geen man , kinderbescherming houd dat mens in de gaten want dat kan met zo een persoon nooit goed gaan en voor we het weten is het weer eens te laat in nederland . ze kan al niet eens met mensen omgaan laat staan met kinderen die zo af en toe wel eens niet kunnen luisteren nou en zoals je ziet valt de appel niet ver van de boom de zuster is net zo wie weet hoe haar ouders waren je krijgt er toch onspoorde kinderen van kijk maar naar deze 2 , dus mensen houd haar in de gaten

  • Team WSP

    Nou Jannetje grote kerel ben jij, Het wordt tijd dat jij een paar klappen krijgt!
    Watch your back loser

  • Geert

    Kunnen ze die lelijke aap niet naar dierenpark Blijdorp sturen, als date voor Bokito. Dan kan die haar ook eens op haar muil timmeren. En haar als bijvrouw gebruiken.(lees misbruiken) Haar gedrag is ongeveer hetzelfde als dat van Bokito, of beledig ik nu Bokito. (als dat zo is dan bied ik mijn excuus aan bij Bokito)

  • Ed

    Je kunt ook te ver gaan. Overigens de bedoeling van het programma. Indien de sexen gelijk zijn krijg je gewoon een mep op je gezicht.

    Ik heb nog nooit gekeken. Wel onder het zappen fragmenten gezien.
    Ik weet dat als ik er had gezeten. Ik Huub zwaar had gemolesteerd.
    Ik vergelijk het (beetje cru) met een verkrachter die zich verschuilt achter het feit dat je het recht niet in eigen handen mag nemen. Geloof me dat ik dan ook passende maatregelen tref.
    Programma mag gewoon niet bestaan.

    p.s. Meppen mag niet maar opsluiten met Bokito wel. Hier is iemand pas echt gestoord.

  • f.j.lenzen

    weg met dat zwarte weif onmenselijk te gelijk
    en van geen sins fatsoendelijk ongemaniert en van geen kom af

  • Geert

    En wat is er mis mee om haar bij een soortgenoot te zetten?

  • tjitske huizinga

    dat mens is een groot crimineel. ik an er niet bij dat de kinder bescherming hier niets mme doet.eerst je kinderen achterlaten bij een ander.je kon in de gouden kooi zien dat het haar maar om 1 ding ging en dat is haar zelf.er is voor haar maar een plek en dat is voor altijd opsluiten dat stuk tuig.ik hoop dat die kinderen bij haar weg worden gehaald.het spoort niet en ze helpt alleen maar haar kinderen de grond in te booren

  • Sabine

    Wat een lelijk monster,ze lult maar over haar kindjes…laat ze eerst een jaar in de steek en ziet ze nu ook maar heel af en toe omdat ze het zo druk heeft met feesten en snuiven !

    Wat een draak,daar gaat zelfs een dildo van slap hangen !!!

  • Ed

    Idd ik ben om. je hebt gelijk niks mis mee.
    Jou mogen ze er ook gelijk bij zetten.
    Alles met het IQ van een aap moet maar eens afgemaakt worden. Dus Geert en alle andere racisten hier. Laten we de SS je maar eens uit het huis slepen. Bokito weet wel raad met jullie. Scheelt weer in de kosten.

  • Geert

    Het is jammer dat we niet in Amerika wonen dan was dit gedrocht (Natasia) meteen uit de ouderlijke macht gezet. En dan gaat ze later roepen dat de kinderen onhandelbaar zijn en dat ze zich niet kan voorstellen hoe het komt. Een moeder die op deze manier (vrijwillig) haar kinderen in de steek laat is geen knip voor de neus waard. Ik ben absoluut niet pro-amerikaans maar deze dingen zijn daar een stuk beter geregeld.