Peter R. de Vries lost verdwijning Natalee op

Hoe die man het iedere keer weer voor elkaar krijgt is niet helemaal duidelijk, maar dat hij steengoed is in zijn werk staat vast. Al jaren houdt de verdwijning van de studente Natalee Holloway de wereld bezig. De verdachte Joran van der Sloot bleef ontkennen. Maar Peter R. de Vries beschikt over bewijsmateriaal waarin hij bekent. Dus toch. Na al die jaren leugens blijkt toch dat Joran van der Sloot het Amerikaanse meisje heeft vermoord.

Joran van der Sloot zou in een geheime opname de moord op Natalee Holloway hebben bekend. Weblog VKmag zegt via een achterdeur van de website van Peter R. de Vries informatie te hebben gevonden waaruit dat zou blijken. Donderdag kondigde Peter R. de Vries al aan dat hij de oplossing in de zaak-Holloway heeft.

Zijn website werd halsoverkop geupdate toen het OM op Aruba een persbericht naar buiten bracht. De Vries claimt dat dit zijn meest onthullende ontdekking ooit is.

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer
 • Ghandi
 • Olga

  Al is de leugen nog zo snel. De waarheid achterhaald hem wel. Zo zal blijken. Mooi zo dat Peter R. de Vries die kl&&tzak eindelijk te pakken heeft. Nu zal die gore kl&&tzak natuurlijk weer ontkennen en alles ‘naast zich neerleggen’ zoals hij steeds gedaan heeft, maar ik ga zondag echt wel kijken.
  Pluim voor Peter R. de Vries en een schop onder de kont van die gore kl&&tzak.

 • Priincess__

  Een schop onder de kont is niet genoeg..Hij hoort levend begraven te worden!

 • bums

  die joran moeten ze dood knuppelen laten lijden zo een die dat allemaal uitspookt

 • kleinduimpje

  Goeie zaak dat we tenminste een Peter R de Vries hebben.
  Hij zal zich zeker niet om de tuin laten leiden en zeker met iets komen wat hout snijdt.
  Over de rol van Joran van der sloot wil ik niet speculeren. Over het gedrag van Joran van der Sloot kan ik wel zeggen dat het op mij overkomt of ie behoorlijk psychisch gestoord is.
  We wachten het maar mooi af tot zondag.
  Ik ben reuze benieuwd.
  En een pluim voor Peter R de Vries.

 • heraux

  Sommige mensen hier
  willen zich zelf
  onder het zitwerk
  kastijen.

  @Priincess__ : levend begraven te worden!
  @bums : dood knuppelen

  alles nog goed daarboven..
  of heeft de betonrot
  ook daar al zijn intrek
  genomen?

 • Ben

  Ik vind het jammer dat ze denken en laten doen lijken alsof ze alles nu weten,
  omdat er volgens mij meer is gebeurd in het moment na dat hij verteld dat ze was gaan trillen en het moment dat ze in zee is gedumpt.
  en waarom denkt hij dat hij geluk heeft dat ze nooit is gevonden, dat moet betekenen dat er sporen op haar lichaam moeten zijn te vinden van misdrijf en/of meer contact dan het voelen wat Joran verteld.

  het trillen geloof ik wel, ik heb het zelf ook meegemaakt met een meisje die zelfs niets op had, maar hier in m`n huiskamer begon te trillen en weg aan het vallen was, maar nadat ik haar in de binnenkant van haar hand ging wrijven kwam ze terug.
  en ik zat niks met haar te doen even voor de nadere informatie, het was wel eng en bijzonder bizar.

  en waarom zei hij iets over sperma in haar lichaam, ik weet dat het niet echt prettig om te lezen is, maar ik hoop dat iemand hier beter naar gaat kijken.

  het is gewoon geen opgeloste zaak.

 • O

  Ik snap de reportage van de vries ook niet helemaal, hij probeerd met de eer van de oplossing te pronken… Maar het is zo’n grote media hype dat hij het veel verder had kunnen doen. Hij had een set-up kunnen maken met de locals van aruba en zelfs de fbi in amerika, ook had hij met zijn handlanger die undercover was veel meer kunnen doen, zo had hij een grote kwekerij kunnen gebruiken om te laten zien dat hij echt in de big buisnizz zat en dat ze via zijn zogenoemde lange armen, geld zouden brengen naar die gast die johan zou hebben geholpen met zijn bootje… Ook geloof ik niet dat johan eerlijk is tegen die undercover gast…. Eerst wil die er nooit over praten en nu liep die gewoon te pushen, ik ou als verdachte dit hoelang ik ook iemand ken zelf erg verdacht vinden.
  Verder is er dat schoenen verhaal, misschien waren ze allebij wel zo dronken en dat johan meer wilde op het strand dan dat zij wilde, misschien werd hij daardoor boos en heeft hij haar getrapt met die schoenen van hem totdat ze niet meer beweegde.
  Hoe dan ook ik merk aan die johan dat het een leugenachtig figuur is, maar ook met een hoog iq dit wat bij heel veel psychopaten zo is.
  Deze hele uitzending is voor mij net zo’n raadsel als het hele verhaal over natalee…
  Er zijn veel dingen gesugereerd.
  Zo kan ik nog wel een paar complot theorien los laten.

  Als is persoonlijk lig te ouwehoeren met een meisje op het strand en ik ken die niet en die gaat zo als hij zegt dood in je armen, dan begrijp ik dat je heel erg schikt, maar in al deze commotie komt er toch een moment van maar wat kan ik eraan doen, wie weet heeft ze coke gesnoven en zoveel gezopen dat ze hieraan is overleden, autopsie had dit zeker uitgewezen en johan had geen schuld gehad.

  Nee Johan is niet onschuldig en ik geloof ook heilig erin dat hij haar heeft gedood.
  Was dit niet zo geweest dan had hij ten allertijden gewoon een ambu gebeld of de politie, maar niet zijn vriend om haar in zee te dumpen.

  Hoe dan ook, ik denk nog steeds dat het daadwerkelijke nooit boven water zou komen.

  • Pietje

   Oscar … jij bent zeker een heilige … kijk je al over je schouders … zou ik wel doen … volgende keer zijn het jouw lichaamsdelen die afgeknipt worden …

 • jan wensveen

  Als oud KCT,er (commandotroepen) mogen ze mij dat vullis uit die “fijne”advocatenfamilie wel even een paar dagen uitlenen en zal uit die smeerlap
  wel de enige waarheid te voorschijn halen.
  Dat meisje is door die “mothersucker”gewoon
  met een nife omgelegd.
  Op de Antillen is een bebloed lichaam zo in
  “geript”door de alom aanwezige haaien onder de kust,boot of geen boot maakt geen “zak’uit
  zodra een haai bloed opmerkt blijft er alleen bot over.
  Dat weet iedereen die daar bekend is en dus
  ook die gore klootzak,vandaar zijn woorden
  ,”ze vinden haar nooit”en dat heeft nu eens
  niet gelogen.

 • jose Beeren

  zoals ik yoran zag in de opname van peter r de vries gaf het me een bittere bijsmaak.
  De naam Daury viel en hij zei dat hij iets had tegen Dayry zodoende die zwijgzaamheid.
  Als je mj vraagt denk ik inderdaad dat yoran haar niet vermoord heeft maar dat er drugs in het spel waren die geleverd zouden kunnen zijn door die Daury zodoende dat Daury het eerst gebeld werd en dat verklaart ook de behulpzaamheid van die Daury hij mocht niet in de picture komen door dit voorval.
  Daury heeft meer op zen kerfstok en yoran zeker ook . anders bel je toch 112 of ben ik gek??

 • Max01

  Ik begrijpt het allemaal niet meer, een ding dat we zeker weten is dat ze er niet meer is. En dat lijkt me heel naar voor de familie. Aan de andere kant snap ik niet dat PETER R DE VRIES zegt dat hij de zaak opgelost heeft. Ik denk niet dat hij dat had moeten zeggen.Want wat we gister gezien hebben is geen oplossing van deze zaak. Joran is iemand die veel liegt wie zegt dat hij dit allemaal niet heeft verzonnen.Als het allemaal verzonnen is; dan wordt PETER R DE VRIES rijker door de uitzending. Patrick krijgt van de familie 1 miljoen en Joran loopt starks vrij rond.Wat zou dat een klap zijn voor veel mensen.

 • aby

  Peter de Vries kan zich zo in iets vastbijten, dat mogelijk hem de echte werkelijkheid ontgaat. Om eerst iemand met drugs bewerken en daarna een bekentenis ontfutselen lijkt me weinig betrouwbaar,
  dat is nog steeds geen bewijs. Vele mensen zijn zo tot een bekentenis gedwongen. Laten we eerst maar eens tot een bewijslast komen.
  Dr. Phil kan het helemaal bij het juiste eind hebben al hij zegt dat Natalee Holloway
  als sexslavin werkzaam is.

 • aby

  Peter de Vries kan zich zo in iets vastbijten, dat mogelijk hem de echte werkelijkheid ontgaat. Om eerst iemand met drugs bewerken en daarna een bekentenis ontfutselen lijkt me weinig betrouwbaar,
  dat is nog steeds geen bewijs. Vele mensen zijn zo tot een bekentenis gedwongen. Laten we eerst maar eens tot een bewijslast komen.
  Dr. Phil kan het helemaal bij het juiste eind hebben al hij zegt dat Natalee Holloway
  als sexslavin werkzaam is.

 • Amber

  Ik ben ervan overtuigd dat hij beter hulp kan zoeken, want eerder bleek al dat hij niet normaal was. Maar nou, Peter R. De Vries onderzoek heeft gedaan en alles heeft bewezen en verklaringen heeft afgelegd ben ik ervan overtuigd dat hij er wel degelijk wat mee te maken heeft. God, wat was dat een emotioneel moment voor haar moeder, ik verbaas me er nog steeds over dat ze niet in tranen was uitgebarst.

 • Patty

  Het is wel goed allemaal geweest met die verborgen camera maar ze hebben er niks aan.

  Waarom zou joran in die auto nou oppeens wel de waarheid spreken terwijl die dat 3jaar niet heeft gedaan, als hy nu zegt waarom geloven jullie me nu wel en die 3 jaar niet heeft die wel gelyk.

 • Amber

  Patty, daar ben ik het niet mee eens, want hij heeft die persoon simpelweg in vertrouwen genomen. Hij is dus bedrogen door die Patrick, dus wat dat betreft slaat jouw antwoordt nergens op!

 • A.C. Stamper

  Ik ben een Caribische Nederlander, geboren en getogen op Aruba, woonachtig in het Europese deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Nu blijkt dat Natalee Holloway niet meer leeft, aldus verklaring van Joran van der Sloot. Vier dagen na haar verdwijning kwam ik aan op mijn geboorte-eiland. Rond de verdwijning had ik daar geconstateerd dat de ‘daadwerkelijke oorzaak’ alles te maken had met de nalatigheid van de ‘chaparones’ uit de VS, die Natalee na het feesten met drie vreemde jongens gewoon weg lieten gaan. ‘Samen uit samen thuis’, was helaas niet van toepassing. Zouden zij hun functie naar behoren hebben uitgevoerd, logisch zou Natalee vandaag nog in leven zijn geweest. Niemand heeft het over de begeleiders van Natalee, waarom worden zij door iedereen in bescherming genomen, ook door Peter R. de Vries??

  Dhr. A.C. Stamper
  Zelfstandige onderzoeker Koninkrijksrelaties
  Tel. 06-28774982
  E-mail: [email protected]