Sperma van Joran doodsoorzaak Natalee Holloway

Je zaad mist toch wel volledig z'n doel als mensen er door overlijden. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, lijkt dat Jorans lot ook nog eens te zijn. Een hoogleraar dermatologie herkent in de manier waarop Joran het overlijden van Natalee omschrijft 'dood door prostaatvocht'. Beetje raar allemaal. Zo blijkt maar weer dat veilig vrijen toch echt het allerbeste is.

Hoogleraar Stolz, voormalig hoofd van de afdeling geslachts- en huidziekten van het Erasmus Medisch Centrum, kwam de aandoening in zijn 33-jarige loopbaan driemaal tegen. "Deze vrouwen stierven doordat hun lichaam afwijkend reageerde op het prostaatvocht dat met het sperma meekomt. Ze kregen astma-achtige aandoeningen, raakten in shock en stierven. Dit verhaal past precies in dat plaatje", aldus Stolz. Volgens de professor sterven in Duitsland jaarlijks twee vrouwen deze zeldzame dood.

Nou, we hebben weer een nieuwe wending in het verhaal! Het blijft spannend!

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer
  • krullenbolleboosje

    Tuurlijk.

    Laat die man zichzelf maar gerust sprookjes vertellen. Typisch Nederlands is dit, overigens: MENSEN, ER BERUST EEN GROOT TABOE OP VERKRACHTING EN ANDERE ZEDENDELICTEN IN DIT LAND. LAAT JE TOCH GEEN ZAND IN DE OGEN STROOIEN EN LUISTER NAAR WAT ECHTE SPECIALISTEN ZOALS MENEER ERNST AMERINGEN TE VERTELLEN HEBBEN!

    Waarom hebben mensen toch telkens weer de neiging om de hete brij heen te draaien wanneer het om een verkrachtingszaak gaat? Vrouwen worden onteert door mannen, punt. Als je daar niet tegenkunt, kom dan in actie en doe iets wat helpt.

    JE HELPT DE WERELD NAMELIJK NIET WANNEER JE DIT FEIT PROBEERT AF TE ZWAKKEN. HET IS NOG ALTIJD MOEILIJK GENOEG OM HET TABOE VOOR DE SLACHTOFFERS TE DOORBREKEN. ECHT, MENSEN ZOALS DEZE MENEER ZOUDEN HUN GROTE MOND NIET VOORBIJ MOETEN PRATEN EN ZICH HELEMAAL NIET MENGEN IN DEZE DISCUSSIE.

    Ik zeg niet dat deze meneer geen recht van spreken heeft, maar hij is de zoveelste arts die zijn zogenaamde kundigheid gebruikt om een zedendelict te bagatelliseren. Zoals het meisje van 4 dat blauwe plekken tussen haar dijtjes had en een gescheurde vagina. Neujjj, tuurlijk werd ze niet verkacht door haar vader! De volgende keer zullen we zorgen dat de kleuter anderhalve liter sperma op zich heeft, is dat wel concreet genoeg voro de heren en dames? Van deze jeugdzorgzaak stond de plaatselijke kranten anderhalf jaar geleden vol. Ziek gewoon, dat mensen de andere kant op kijken met zoveel bewijslast en vrouwen laten creperen!!!!!!!!!!!! Wie tolereert en goedpraat, IS OOK SCHULDIG.

  • als je geen scheikunde diploma hebt, zeik deze hoogleraar Stolz dan aub niet af,

    Want, wat weet jij nou van de werking het leven?

    En, ik weet nie twat begataliseren ofzo is, en geen zin te zoeken, maar is het niet zo, dat men middels een scheikunde proef deze bewering heel simpel feitelijk uit kan sluiten?

    Wat denk jij ervan als ik vind dat deze meneer Stolz enkel suggestief probeert te helpen, waarna jij hem volledig de grond in zeikt zoals een of andere holbewoner zou doen?

    Ik vind jouw instelling verre van objectief, dus ik neem aan dat ik hier met het stereotype feministische mannenhater te maken heb, die toevallig 1x een echt fout figuur getroffen heeft, daar waarschijnlijk 10 jaar mee heeft samen gewoond zonder ook maar iets te weten van wat er in hem omging, waarna je bent geworden zoals je nu bent. En dat gok ik zomaar eventjes spontaan.

    En wie is die Ernst Ameringen dan? Google kent hem niet. Alleen een 200 jaar geleden overleden Ernst van Amerongen. Dus je verveeld me. En ik lach je trouwens nog even uit omdat je met CAPS LOCK en/of SHIFT typt.

    En dat heeft niks te maken met wat er in staat.

    Dus jij denkt dat er geen perverse vrouwen bestaan? kom je wel eens buiten de deur?
    waarom denk je dat al die kuddes uberhaupt in die discotheken rondhangen? Omdat het daar zo gezellig is? Ga weg man. Iedereen is stoer en tof en er valt geen inhoudelijk gesprek te voeren door het lawaai.
    Ben je wel eens in een discotheek geweest?

    Wat is jouw definitie ervan?

    Wat zoekt een gemiddelde meid in een discotheek?

    Drank, gozers of beide?

  • overigens snap ik je frustraties middels je laatste verhaal omtrent dat meisje van 4 volledig, maar dat is niet enkel zedendelict maar ook met minderjarig dus eigenlijk appels en peren vergelijking.

  • anoniem

    als jullie goed geluisterd hadden dan hadden jullie gehoord dat hij haar alleen gevingerd had en zei met haar hand in zijn broek zat.
    dus is het onmogelijk dat ze met sperma in aanraking is gekomen en is deze theorie onnodig.

  • Anouk

    Feministische vrouwenhater, Bart? Alsjeblieft zeg, 67% van de vrouwelijke Nederlandse bevolking heeft weleens te maken gehad met seksuele intimidatie door een man. Varierend van opmerkingen tot aanranding en verkrachting. En dan ga jij ons vertellen dat mannen geen varkens zijn!

  • Anouk

    by the way, de gemiddelde vrouw in een discotheek zoekt niet naar een man die de hele tijd aan dr gaat zitten. Die wil lol maken!, en dan kan ook gemakkelijk zonder man. Dat mannen nou zulke slappelingen zijn die azen op vrouwen die wat op hebben, omdat ze dan weerlozer zijn.

  • Anouk

    ow en ik bedoelde natuurlijk mannenhaatster -.- stomme fout,.. yes i’m ashamed

  • Gracie Dijkhuyzen

    hij moet echt naar de bajes!!!maar uncle Sam is still watching!!

  • kbb/krullenbolleboosje

    “Bart”

    Deze zeer emotionele reactie laat me heel sterk denken aan iemand die ik ken. Je lijkt erg van streek door wat ik gezegd heb. Waarom? Dat is niet nodig. Wie zegt dat ik zo denk? Dat zeg jij- waar baseer je dat op? Ik ben het helemaal met je eens wat je schrijft over vrouwen. Ik vraag me af waaruit je meent af te leiden dat ik geen kritiek heb op vrouwen?

    Het enige wat ik op dit tijdstip (0:55, gaap) nog kwijt wil over jouw felle reactie, is dat je de plank verschrikkelijk misslaat. Je hebt niet begrepen hebt wat ik nu bedoelde. Je mist de clue, datgene wat ik nu net aan de kaak wilde stellen. Afhankelijk van je reactie, kom ik daar misschien nog op terug.

    Trouwens- hoe ik mezelf presenteer op dit internet (ja- serieuze bedoeling mensen, dat internet), is helemaal mijn zaak. Als jij mij een ‘holbewoonster’ vindt omdat ik ongezouten de waarheid deponeer in capital, dan mag dat. Ik gebruik capslock naar eigen inzicht. Ik weet heus wel dat we daar schreeuwen mee bedoelen op het internet. Af en toe wil ik bepaalde dingen ook wel van de daken schreeuwen. Ik wil zou het wel eens van de daken willen schreeuwen, al dat onrecht en al dat wanbeleid in ons mooie Nederland. Alle misdaden tegen vrouwen en de maneir waarop mensen met macht, zo ook meneer Scholz, verknipte figuren als Joran van der Sloot een kans bieden om hun handen in onschuld te wassen. Dat is pas barbaars! Niet ik, de wanprestaties van onze rechtsmacht. Lach jij maar. Ik voel me niet aangevallen. En wat de forensisch-psycholoog aangaat- ik moet z’n naam verkeerd verstaan hebben. Hij was op Hart van Nederland, een aantal dagen geleden. Het spijt me als ik je verveel, maar ik leef niet om jou te entertainen. Ik leef wel om mensen aan het denken te zetten- in plaats van nu heel beledigt te gaan doen over mijn tekst, zou je ook eens met me mee kunnen denken waar ik het nu echt over heb. Bagatelliseren is trouwens het afzwakken van dingen; letterlijk het ‘kleiner maken van’.

    Heb je je al eens afgevraagd hoe groot de kans is dat een meisje sterft door voorvocht in dit specifieke geval?

    Heb je je al eens afgevraagd waarom ik een forensisch-psycholoog aandraag in deze discussie?

    Hoeveel weet jij eigenlijk af van scheikunde, dat je denkt te kunnen oordelen over wat ik en die professor weten? Misschien heb je daar ook wel een heel naïef beeld over?

    Wat jij verder van mij denkt, zal mij een worst wezen: jij kent mij toch niet? Of wel? Tenzij je de moeite wilt nemen om mij en mijn beweegreden te leren kennen, heb je geen enkele reden om mij zomaar neer te sabelen. Je baseert je analyse over mijn hele leven en mijn persoonlijkheid op één enkele tekst die je van mij op het internet leest en doet vervolgens je uiterste best om me te kwetsen. En dat terwijl je helemaal niet de moeite nam om te snappen wat ik bedoelde en me helemaal niet kent.

    Wat weet jij van mij, mijn relaties en mijn diploma’s? Kennen we elkaar soms? Ben je daarom soms zo van streek? Dan mag je het nu zeggen, dan kan ik me misschien op een eerlijke manier verdedigen en misschien je zorgen wegnemen- als je de muts bent die ik in gedachten heb, want die vind ik wel heel lief en heel bijzonder en kan ik me voorstellen dat die achterover viel toen ie dit las. Maar ja, dat krijg je als je mensen stalkt en hun beweegreden niet weet! ;)

    En anders – indien je toch een onbekende bent – vind ik je wel een heel triest figuur, om zo’n suggesties te maken over mij en me zo onderuit proberen te halen. Niets is minder waar. Ik ben nog veel te jong om al 10 jaar met een man te hebben samengewoond en ik heb juist een uitstekend idee van wat er in mensen omgaat. Ik doe juist altijd mijn uiterste best om te weten wat er in het hoofd van een man omgaat- ik krijg alleen gek genoeg heel weinig datzelfde begrip terug. Daarom kijk ik nu wel uit nu, maar ik ga mijn frustraties echt niet botvieren op ‘onschuldige’ mannen. Ik deel standpunten als ‘mannen zijn varkens’ dus ook totaal niet. Ik geloof juist dat mannen gelijkwaardig zijn aan vrouwen en een heel waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Ik geloof ook dat mannen en vrouwen juist samen moeten leven. Enzovoorts.

    Maar ja, het is altijd makkelijker om gewoon maar wat te roepen op het internet. Dat geldt gelukkig niet alleen voor mij, in dit geval. :p

  • kbb/krullenbolleboosje

    Trouwens, ik zie niet vaak dubbel op het internet, maar ik vind het echt vaag, wat jij allemaal zegt…..

    Waarom begon je nou eigenlijk over die vrouwen en over die discotheken? :D

    Ik bedoel, iedereen die meer dan een halve e-mail van mij gekregen heeft of een half woord met me gewisseld heeft in zijn leven weet gewoon dat ik niet zo’n rooskleurig beeld heb van vrouwen.

    Ik wil gewoon weten waarop je die laatste alinea baseerd. Dat kan ik namelijk helemaal niet rijmen met wat ik op dit topic gezegd heb.

  • blondi

    ik kom nog niet zolang op deze site maar het gevoel bekruipt me dat hier best wat mannenhaatsters zitten. Sjacherijnige vanwege vrouwen (last van de overgang, pms of wellicht PTSS?) met haar op hun tanden die hun gelijk willen halen?

    Cheer up, van sjacherijnig door het leven gaan word je snel oud en lelijk :)

  • Noob

    Geplaatst door anoniem: Antwoord
    07/02/2008, 14:08

    als jullie goed geluisterd hadden dan hadden jullie gehoord dat hij haar alleen gevingerd had en zei met haar hand in zijn broek zat.
    dus is het onmogelijk dat ze met sperma in aanraking is gekomen en is deze theorie onnodig.

    — maarja wat hij zegt is ongeloofwaardig , dus houd je commentaar voor je

  • Maar goed dat dit artikel geplaatst is, ik had het stomme idee dat Joran zoveel zaad geproduceerd had dat ze er in gestikt was. Maar ik begrijp uit het verhaal nu dat ze hem helemaal niet gepijpt heeft.

  • Belgische vrouw

    Die Joran heeft toch gezegd haar enkel te hebben “gevingerd”? Van waar komt dat prostaatvocht dan…Nog niet over nagedacht soms?
    Ik weet niet wat er die avond is gebeurd, maar schuldig is hij zeker. je bent verplicht een persoon medische hulp te verlenen…Al is het maar de ambulance bellen!

  • Wat er ook gebeurd is, het blijft gissen. Maar ik hoop wel dat de waarheid alsnog boven tafel komt.