Shumachers Barbie Helwegen doet het nog

www.nieuws.nlMarijke Helwegen blijft de woordvoerder van de kliniek van Robert Schumacher. Waar Shumacher het idee vandaan haalt dat de levende Over-de-top-Barbie een rolemodel voor de plastische chirurgie zou zijn, is iedereen een raadsel. Ze gaat dus niet weg bij ‘m, zoals het gerucht de ronde deed, ze blijft. Wat een opluchting…

Volgens geruchten zou Helwegen zich volledig gaan toeleggen op het preken. Ze gaat ook preken, maar daarnaast blijft ze de sidekick van Plastisch Goeroe Robert (ook bekend als RTL-boulevard ‘expert’ en als jurylid bij tenenkrommend programma ‘Veronica’s Lekkerste’). ‘De geruchten dat ze weg zou gaan spreekt ze tegen.

‘Het is absoluut niet waar. Ik heb vorige week nog mijn 12,5-jarig jubileum bij Robert samen met hem gevierd’, vertelt de verontwaardigde presentatrice aan Novum Nieuws. Waarschijnlijk heeft ze dat gevierd meteen esthetisch verantwoorde pink-lift of een knie-verfraaiing.

De ambassadrice van de plastische chirurgie zegt naast het woordvoerderschap ook andere dingen te doen, zoals het geven van lezingen en preken door het hele land. ‘Ik geef vooral lezingen en preken aan oudere mensen. Ik preek dan over de ethiek van de schoonheid en over de liefde die tussen mensen moet zijn.’ Ik hoop dat ze het verzorgingshuis waar mijn oma woont overslaat, het mensje overleeft een dergelijk verschijnsel als Helwegen echt niet!

De als rooms-katholieke geboren Helwegen heeft naar eigen zeggen altijd al een sterke band met haar geloof behouden. Het preken is niet zomaar op haar pad gekomen.’Preken heb ik altijd al gedaan. Ik vind dat mensen elkaar nooit moeten veroordelen. Ik kom zelf uit een rooms-katholiek gezin en ik vind respect heel belangrijk.’ Ja. Je vindt wel meer belangrijk…

De presentatrice van RTV Utrecht is vanaf 18 oktober te zien in de anti-bontcampagne van de stichting PETA(People for the Ethical Treatment of Animals). Samen met Schumacher doet zij een fotoreportage waarin zij beiden bijna naakt te zien zullen zijn. We kunnen niet wachten!! Het moraal van de campagne is ‘geef uw garderobe geen bont’. Nee, geef uw garderobe een lift en een implantaat of 89….

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • tessa

    bedankt voor het artikel mooi voor ions sector werkstuk

  • JS

    Die Helwegen is gewoon super zielig…
    Als je toch zo’n kronkel in de kop hebt dat ze werkelijk geloofd wat ze zelf aan onzin uitkraamt, dan heb je echt een paar steken los hoor… En de Robert laat een paar steken vallen……..

    Zeg nou zelf; Zou je op dat opgewarmd kadaver willen lijken? Nee, toch zeker?
    Het is te afzichtelijk voor woorden en je moet er nog dik voor betalen ook. Dan ga ik nog liever ( in haar optiek ) gratis voor joker lopen, door in elk geval me zelf te blijven… * LOL * (Ja, ik kan blijven lachen zonder mijn gezicht uit te laten scheuren nietwaar?!)