Fiona, Sylvana of Touriya: wie heeft de meeste stijl?

Journaliste en Boulevard-presentatrice Fiona Hering, presentatrice Sylvana Simons en actrice Touriya Haoud zijn in de race voor de titel ‘stijlvolste vrouw van Nederland’, meldt De Telegraaf. Het is inderdaad niet voor te stellen dat deze stijlvolle ladies ook naar het toilet gaan en zo nu en dan een flinke boer laten…. Toch zal dat echt wel het geval zijn!

Het glamourtijdschrift Beau Monde reikt op 28 november voor de zesde keer deze en drie andere prijzen uit tijdens de Beau Monde Awards, zo meldde het blad donderdag.

Naast de Beau Monde Style Award, zijn er de Covergirl Award voor de mooiste vrouw op een Beau Monde-cover van het afgelopen jaar, de Hair Award voor de vrouw die nieuwe trends zet op haargebied en de Make Over Award voor de beste Make Over in het magazine van het afgelopen jaar. De lezeressen van Beau Monde, dat dit jaar tien jaar bestaat, bepalen de winnaressen.

De genomineerden voor de Covergirl Award zijn RTL Boulevard-deskundige Irene van de Laar, presentatrice Tooske Ragas en schrijfster Daphne Deckers. Presentatrice Ellemieke Vermolen, presentatrice en radio-dj Froukje de Both en TMF-vj Renate Verbaan strijden om de Hair Award. En voor de Make Over Award zijn zwemster Inge de Bruijn, modeontwerpster Sheila de Vries en presentatrice Marlayne Sahupala genomineerd.

Mijn persoonlijke favorieten zijn Touriya voor de stijl, Daphne voor de cover, Ellemieke voor het haar en Inge voor de make-over. We houden in de gaten wie met de awards aan de haal gaat.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Hello. If anyone is looking for an fha refinance, please let me know. I have been in the mortgage business for 15 years and am a specialist when it comes to an fha refinance and I can get you a great deal. I know this might be a little off topic, but with the economy, I think that we all need as much help as we can get to lower our payments.
    Thank-you,
    Justin