Fransen kicken op bruin

Gaan we weer; ook in Frankrijk zijn het hoogtijdagen voor brunettes. Jarenlang was blond het allerleukst, nu gaan de mannen massal voor bruin. Monica Belucci werd als mooiste vrouw aangewezen, zo bleek uit een onderzoek van het Franse onderzoeksbureau Ipsos. Volgens de vrouwen zit het net even iets anders.

Maar liefst 58 procent van de mannen kiest voor een brunette met weelderige vormen. slechts 28 procent gaat voor de slanke blondine. Ipsos heeft aan de vrouwen gevraagd wat zij denken dat de mannen vinden. En die zeiden juist dat 58 procent van de mannen voor de blondines zouden kiezen. Kennen de vrouwen de mannen dan zo slecht? Of kunnen de mannen nog steeds niet zonder blonde lokken?

Ik, blond, geloof het laatste. Al is het alleen maar om mezelf een goed gevoel te geven….

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • billy

    ik en men vriend hebben liever blond , in onze naturistenclub zien we ros , blond bruin , heel jonge poesjes zonder een pluimpje aan hun kutje , de poezen die ouder worden en al borstjes en kleine tepels krijgen ook prima en dan de de meisjes kweekklaar ,die bosten zijn ook zalig maar ja men blijft niet jong , wat dan ? de hangborsten zien we veel men vrouw en de vriendin van men beste vriend , zijn ook bij die groep maar dat deert ons niet ( bij zomerweer zijn wij liever in onze club in ons blootje , aan de zee in die mierennest niks voor ons , nu aan de kust een naaktstrand ( ze moesten wel ) reden ? de echte naturisten trokken naar frankrijk ( maar aan zee met al die gapers rond u ) wij hebben een club met hoge muren , best , we hebben al een jonge vrouw gezien met geamputeerde borst . niemand begaapte dat mens : een oudere dikke vrouw met borsten 2 voetballen zegde ons — in een zwemdok en aan zee begapen ze me en lachen ze me uit de onnozelaars –de 2 vriendinnen van ons zegden meermaals een operatie peperduur , laat maar zitten , niks voor ons iedereen is of blijft een fotomodel zie maar sommige filmsterren ‘( de levensgenieters ) billy+gerard )

  • kabouter

    Ik snap niet dat jullie die poezen los laten lopen, of is dat om de muizen te verjagen ?