EliZe lekkerste BN-mokkel

Zangeres EliZe is de winnares van ‘Battle of the Babes 2005′, een wedstrijd van website Mokkels.nl. Het ging nog om EliZe m Chantal Janzen. En in dat kader ben ik het er wel mee eens. Chantal Janzen kan ik totaal niet meer serieus nemen nu ze iedere Idols aflevering zwaar overdreven theatraal zuchtend en steunend van emotie de kandidaten naloopt voordat ze afvallen of doorgaan. (Moet je eens op letten, de moeite meer dan waard.)

EliZe werd met 55 procent van de stemmen verkozen tot mooiste en populairste bekende vrouw van Nederland. En waarschijnlijk omdat ze haar zuchtensteunkunstje toen nog niet vertoonde, won Chantal de verkiezing vorig jaar.

EliZe is uiteraard zeer verbaasd. ‘Er staan zoveel mooie vrouwen in die lijst. Ik snap er echt niks van dat ik nu bovenaan sta. Katja was mijn favoriet.’ EliZe had niet verwacht dat ze de finale zou winnen van titelverdedigster Janzen. ‘Zij is supermooi, echt een oer-Hollandse schoonheid.’ Ja, maar ze is dus niet echt! Ze is ze overdreven! En meisje, doe jij nou ook maar normaal, want je wordt er volgend jaar keihard op afgerekend.

Katja Schuurman won in 2003. De actrice/presentatrice eindigde dit jaar op de derde plaats, net voor BNN-collega Bridget Maasland (en weer een punt voor Katja!). EliZe, bekend van de hits Automatic en I’m no latino, kwam voorgaande jaren nog niet voor op de lijst.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • anoniem

    ELIZE IS GEWOON DE BESTE

  • Elize moest ook winnen, zij is het lekkerste wijf diek ooit heb gezien