De mooiste Marokkaanse is…

Dit is d’r dan: de 22-jarige nieuwe Miss Marokko. Ze heet Nabeila Marhaben en komt uit het pittoreske Purmerend. Vrijdag werd ze gekroond als mooiste Marokkaanse vrouw.

Op het laatste moment werd er nog een nieuwe miss aangerukt, omdat een van de twaalf deelnemers vanwege deelname aan een bijnablootreportage voor Panorama werd gediskwalificeerd. Want dat mag natuurlijk niet..

Met deze verkiezing hoopt men een beeld te vormen dat Marokkaanse vrouwen helemaal niet slaafs zijn. Volgens de organisatie is de moderne Marokkaanse vrouw hetzelfde als de Nederlandse vrouw. Toch is er een klein verschil tijdens de Missverkiezing. Daar waar de gehandicapten Missen nog wel in bikini de catwalk opmoesten, mochten de Marokkaanse Missen deze ronde over slaan. Dit uit respect voor de Marokkaanse cultuur.

Tja, ik weet het niet hoor. Al die aparte Missverkiezingen. Waar ligt de grens? Binnenkort Miss Dislectisch? Miss Plastische Chirurgie? Miss Accent? Miss Moeder? Miss Wiplash?

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • jamina

    eej luister mensen ..!!! of leivrr lees!
    die ucking miss evrkiesinG ..wat slaat daT op..srtraxx is er een miss terorist ..wollah sahbii dies leuk.hhahahahaha..dann sou k meeedoen..:>,,,
    maarja…god heeft ons gesgapebn wees er blij mee..mense die meedoen aan miss verkiesing ..sijn meestal onzekrr van sigselFF …duszz..kagwas..luister wees blij met juh selFF.;;:P:P.

  • Allconverstar

    ”of leivrr lees” Je houdt ons voor de gek, zeker! wacht, lees dit; meen nee susruc sdnalreden! en als je tijd hebt doe wat aan je minderwaardigheidscomplex.

  • Hester

    Allconverstar: zo praten de kindjes van tegenwoordig… Je houdt je hart vast als je je bedenkt dat dit de chirurgen, financial planners, politici, automonteurs, leraren etc van de toekomst zijn.