En de lekkerste is…

Zo zie je er dus uit als je je de meest sexy vrouw van Nederland mag noemen. Het is de actrice Yolanthe van Kasbergen die door de lezers van het mannenblad FHM deze titel heeft meegekregen. Waar of we haar van moeten kennen? Onder meer van het kwaliteitsprogramma Onder Weg naar Morgen.

In ONM speelt de 21-jarige Van Kasbergen de rol van ‘bitch’ Julia Branca. De in Spanje geboren schoonheid was ook te zien in de televisieserie ‘Costa!’. Onlangs vertelde zij in een interview het geen gek idee te vinden om als de nieuwe Katja Schuurman door het leven te gaan. Nou meid, je droom lijkt uit te komen.

Van Kasbergen laat met haar winst collega-actrices Lieke van Lexmond (is die sexy met die verwende stem???) en Chantal Janzen achter zich. Eerdere winnaressen van de prijs zijn Katja Schuurman, Bridget Maasland en Georgina Verbaan (om even een indruk te geven van het niveau van de lezers). Internationaal is de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson dit jaar volgens FHM-lezers de meest begeerlijke vrouw.

Tijdens het bijbehorende feest in The Mansion in Amsterdam waren collega-schoonheden vol lof over Yolanthe. ‘Ze is gewoon helemaal perfect’, vindt vrouwelijke rapper Goldy Lakhai. Ook zangeres EliZe is onder de indruk. ‘Ik vind haar haren erg mooi, en haar gezichtje.’ Presentatrice en actrice Sonja Silva vindt Yolanthe vooral ‘heel sensueel’. ‘Als ik een man was, dan wist ik het wel.’

Yolanthe reageerde nuchter op haar uitverkiezing. ‘Het is niet zo dat ik me hierdoor opeens heel anders voel.’ Op dit moment speelt de half-Spaanse in de BNN-soap ONM. Hoewel ze voorlopig geen afstand wil doen van haar baan, hoopt de brunette dat ze niet voor eeuwig in een soap te zien blijft. ‘Ik hoop dat ik me in de toekomst meer kan ontwikkelen.’ Concrete plannen heeft Yolanthe nog niet, maar het lijkt haar leuk om ‘iets in het theater’ te doen.

Dinsdagavond werd ook de Sp!ts Award uitgereikt. Deze prijs voor het mooiste jonge talent van Nederland ging naar Carolien Spoor. De 18-jarige actrice speelt in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 7-jarige leeftijd was ze ook te zien in de Oscar-winnende film ‘Antonia’.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • de man

    JEZUS, wat een lekker wijf!

    kan je hier op de blog niet een actie doen waarbij je haar verloot ofzo?