Verbouwen en dan trouwen….

Ik ben gek op verbouw-je-kop-en-lijf-programma’s. Het verveelt mij nog niet. Telkens weer sta ik er eerst van versteld hoe iemand zo lelijk kan zijn, om vervolgens verbluft te zijn over het resultaat. Na alle makeoverprogramma’s komt SBS6 weer met een nieuwe variant: Jezelf verbouwen en dan trouwen. MAAK ME GEK!!!

Vanaf 17 september kunnen we genieten van een nieuwe reeks ellende. In dit programma worden bruidsparen letterlijk grondig verbouwd, om op de mooiste dag van hun leven extra goed voor de dag te komen. Dat kan dus een behoorlijke schrik zijn voor de wederhelft. Sta je daar, voor het altaar, met iemand die je helemaal niet herkent als je toekomstige man of vrouw…

Het is geen Nederlands programma, het gaat om een Britse show van Channel 5, met de naam Bride & Grooming. ‘We zenden een aantal afleveringen van het Britse programma uit. Als dat een succes blijkt, komen we in het voorjaar met een Nederlandse versie’, aldus een woordvoerder van de zender maandag. SBS6-programmaleider Tina Nijkamp deed het idee in april op tijdens de internationale mediabeurs MipTV in het Franse Cannes. Dus mocht je van plan zijn te gaan trouwen en ben je totaal niet te spreken over de looks van je aanstaande of over je eigen verschijning, hou dit programma dan in de gaten.

Volgens de programmaleider komt het geregeld voor dat mensen ontevreden zijn over hun uiterlijk en speciaal voor hun huwelijk tot drastische maatregelen bereid zijn om zaken aan zichzelf te verbeteren. ‘In dit programma gaan mensen zes weken voor de bruiloft naar een schoonheidskliniek. Ze zien elkaar pas weer voor het altaar.’ Het lijkt me heerlijk…

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer
  • helen

    het lijkt me supergaaf als dit kan en mogelijk is.ik ben jaren lang al bezig en ontevreden met mijn lichaam.het is van mij een droomwens om aan jullie programma mee te doen of een programma wat hier op lijkt.ik volg alle programmas die hierover gaan.het lijkt mij supergaaf om hieraan mee te mogen doen,ik twijfel geen moment liever vandaag als morgen.hoe kan ik mij voor zoiets opgeven.

  • helen

    het lijkt me supergaaf als dit kan en mogelijk is.ik ben jaren lang al bezig en ontevreden met mijn lichaam.het is van mij een droomwens om aan jullie programma mee te doen of een programma wat hier op lijkt.ik volg alle programmas die hierover gaan.het lijkt mij supergaaf om hieraan mee te mogen doen,ik twijfel geen moment liever vandaag als morgen.hoe kan ik mij voor zoiets opgeven.

    vr gr helen ps wie kan mij helpen

  • Yleda

    Ook ik ben helemaal klaar om me te laten verbouwen voor dat ik ga trouwen (2007)!
    Bij wie kan ik me aanmelden? Waar kan ik me aanmelden? Wanneer kan ik me aanmelden en vanaf hoe laat?!! Ik zorg ervoor dat ik er meteen bovenop spring wanneer deze kans zich aanbiedt! Eerder heb ik me opgegeven voor “Make Me Beautiful” en “Perfect”, maar HELAAS(!) werd ik niet geselecteerd. Wie weet is 3 x scheepsrecht voor mij? Kan iemand mij mailen, bellen, faxen, sms-en, mms-en, telexen, schrijven, telegrammen of wat dan ook wanneer er meer bekend is over een eventuele Nederlandse versie van het programma? Een reactie plaatsen mag natuurlijk ook ;)

    Alvast bedankt en Groetjes van Yleda

  • Hester, redactie

    Er wordt eerst gekeken of de Britse versie aanslaan in NEderland. Als dat zo is komt er in het voorjaar een Nederlandse uitgave. En daar kun je je dan voor opgeven. Even wachten dus!

  • sandy arends demmenie

    nou zodra ik weet dat ook dit programma in nederland komt wil ik me zelf en me man graag opgeven.
    Vorige week waren wij alweer 10 jaar getrouwd ons trouwen is niet gegaan zoals we gehoopt hadden mijn schoonvader werd ernstig ziek 2 keer de datum veranderd en toen overleed hij.heel de boel afgezegd en gezin meer we besloten het in het buitenland te doen dat leek heel leuk maar ook daar liep een gedeelde van in de soep.
    En miste de fam. erbij heel erg want we wilden het eigelijk lekker ouderwest en een gezellig feest.
    Steed zeggen we we doen het over……
    en nu we ouder zijn zijn er kilo,s bij gekomen rimpels pfff niet zo leuk om dan in een trouwjurk te verschijnen.
    Ik blijf dromen van me meisjes droom al is die iets anders 2 bruidskindjes erbij me eigen dochter van 10 jessie en me zoon desteny van 4.
    vriendelijke groeten sandy

  • ik kan ik me opgeven zou graag mee willen doen. gr. jolanda .

  • Yleda

    Inmiddels 2 maanden verder, maar ik moest er toch even iets over kwijt: Wat een drama qua kijkcijfers!!! Zullen ze alsnog met een Nederlandse versie komen? Dancing with the stars was bijvoorbeeld ook pas een hit nadat de nl’se versie verscheen, wie weet gaat sbs alsnog de uitdaging aan? Weet iemand iets meer?

    Groetjes

  • kees

    ik zou graag mijn vrouw verassen na 20 jaar huwelijk wil ik nog een keer met deze vrouw in het bootje stappen dus laat even weten hoe en waar ik ons op kan geven lijkt mij kei leuk met de kids erbij en zeker met de make over erbij daar staat ze wel op te kijken groetjes kees

  • is de Nederlandse versie er nu al? Het lijkt me ook wel wat, wij gaan trouwen in juni 2007 en zijn 40 en 43 jaar dus enige verbouwing is wel op zijn plaats bij ons. Niet alleen rimpels maar ook tandjes.
    Wij trouwen in een kasteel met een schitterende Sissy-jurk maar ik heb onze fotograaf wel de opdracht gegeven een softlens te gebruiken want anders lijken we behoorlijk op leeftijd. Voor mij (vr) is het mijn tweede huwelijk maar voor mijn vriend is het zijn eerste huwelijk, dus voor hem een behoorlijke grote stap op zijn 40ste te trouwen.
    Tja, het lijkt ons wel wat…

  • tip !! handige site voor alle klussen thuis, dames,

    klusbuster.nl