Vrouwelijke soldaten krijgen plastische chirurgie om depressie te voorkomen

Ik vind het een raar bericht: Australische vrouwen die in het leger gaan, kunnen een facelift, liposuctie of borstvergroting krijgen. De vrouwen zouden de ingreep volledig vergoed krijgen, omdat ze anders depressief zouden worden van hun uiterlijk. Zou het dan zo erg gesteld zijn met deze vrouwen? En moet een land met dit soort mensen een oorlog winnen?

Minister van Defensie Brendan Nelson zegde vrijdag meteen een onderzoek naar de praktijken toe die onthuld zijn door een plastisch chirurg. ‘Het belangrijkste is dat we erg trots zijn op de mannen en vrouwen die dienen in de Australische defensiemacht. We doen alles om redelijkerwijs aan hun behoeftes tegemoet te komen’, zei de minister. Juist ja… En dus geef ze ze een nieuw uiterlijk en grote borsten om zich wat sterker te laten voelen… Heel raar allemaal.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • Laura

    Een Israelische soldate heeft de laatste oorlog in Libanon overleefd juist dankzij haar borstvergroting! Er is dus ook een goede militaire reden voor dit beleid!

  • Hester

    Ja, zo kun je het ook bekijken!

  • anne

    Moeten ze er zo voor zorgen dat de soldaten geen tijd meer hebben om te schieten, omdat ze de “mooie” kant van het leven zien?