De beste tips voor een stevige kont

Iets waar wij vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen: tips voor een stevige kont. Vandaag weer wat fraaie tips op Planet gevonden. Oefeningen voor tijdens het tandenpoetsen en het werken achter de PC: geen ingewikkeld gedoe met sportscholen dus. Ik ga ervoor!

Er zijn veel manieren om je bilspieren stevig te maken. Tijdens het tandenpoetsen bijvoorbeeld. Ga rechtop staan en gebruik de wasbak als steun. Flex je rechtervoet en span je bilspieren. Hou je voet recht en til je been zijwaarts op tot je niet meer hoger kunt. Hou dit drie tellen vast en laat dan langzaam weer zakken. Hetzelfde doe je met je andere been. Herhaal dit tien keer.

Computeradict, soapverslaafd? Al zittend kun je ook je billen trainen. Ga recht op zitten met je voeten op de grond. Span je bilspieren heel stevig en hou dit vijf seconden vast, laat dan rustig los. Herhaal dit zo vaak als je kunt.

Beginpositie is op handen en knieƫn, met een rechte rug. Strek je rechterbeen naar achteren en til die langzaam zo hoog mogelijk op. Been gestrekt houden, bilspieren aanspannen. Drie tellen vasthouden en weer laten zakken tot je been recht is. Beide benen 25 keer herhalen.

Planet, hier hebben we wat aan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer