Wat vrouwen ‘brazilian’ doen momenteel? WAXEN!

Schermafbeelding 2014-06-23 om 13.52.35The Waxing Company is pionier op het gebied van waxen. De Braziliaanse Cláudia Justino maakte het concept tot een succes in Nederland. Nu kunnen ook Nederlandse vrouwen niet meer zonder een ‘Brazilian wax’, dit is de meest aangevraagde behandeling tijdens de zomer. “95 procent van de klanten van The Waxing Company kiest tijdens de zomer voor een echte Brazilian wax. Het waxen van oksels en benen komt op de 2e en 3e  plaats.” Het bedrijf was het eerste bedrijf in Nederland dat zich specialiseert in de ‘Brazilian Wax’. De USP’s; speciaal voor vrouwen, door vrouwen. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Almere en Utrecht. Vanaf deze zomer kan je via een speciale app je afspraken inplannen.
In de zomer gaan 95 procent van de klanten van The Waxing Company voor een Brazilian wax. Jonge vrouwen tot 25 jaar kiezen vaak voor een Full Brazilian Wax, vrouwen van boven de 25 jaar voor een Brazilian Strip. De meeste klanten komen in de zomer om naast hun bikinilijn, ook hun benen en oksels te laten waxen. Gemiddeld heeft het bedrijf 200 behandelingen per dag.

In de winter kiezen meer vrouwen ervoor om alleen hun bikinilijn te laten waxen, 90 procent gaat dan voor de Brazilian wax. De overige 10 procent komt voor een het waxen van alleen benen, oksels en in veel mindere mate voor bijvoorbeeld een bovenlip. Men kiest voor waxing, omdat het schoon en hygiënisch is, er ontstaat veel minder huidirritatie dan bij scheren. Na een waxbehandeling is de huid extreem zacht, glad en stralend.

Sinds The Waxing Company 6 jaar geleden haar deuren opende in Nederland, is er een revolutie is het ontharingsgedrag van de Nederlandse vrouw ontstaan. Vroeger grepen vrouwen massaal naar het scheermesje. Anno 2014 weten we wel beter en verwijderen we overtollige haartjes met wortel en al door ons te laten waxen. In tegenstelling tot harsen, wordt de wax op de huid aangebracht en worden de haartjes vaak in één keer verwijderd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer