Voor jou getest: Spa Sereen in Maarssen

Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.15.39Sauna’s: we hebben er talloze in ons land, maar waar ben je er nou echt een dagje uit? Waar kom je nou echt tot rust, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt, je stoort aan slechte hygiëne of een verouderde accommodatie. Nou: bij Spa Sereen in Maarssen. Wat een waanzinnig mooie sauna is dat zeg! De sauna is gevestigd aan de Maarsseveense Plassen. En of het nou kwam door het stralende weer dat we hadden tijdens ons bezoek of de ligging: het leek echt wel vakantie. Als herboren (maar doodmoe) liep ik aan het einde van de dag weer richting mijn auto. Wij maakten gebruik van het Jubileum Arrangement. De rasulbehandeling was hilarisch. We moesten ons in een verwarmde ruimte vol stoom insmeren met modder. Tegenover ons zaten drie wat oudere dames, vriendinnen van elkaar. Het tafereel leidde tot veel gelach en laten we eerlijk zijn: ook dat is een vorm van ontspanning. Maar echt tot rust kwam ik tijdens de massage. De hand die ik van de masseur kreeg was zo krachtig, dat ik wist dat dit goed ging doen! En dat klopte. Na afloop waren mijn woorden letterlijk: “Dit is de lekkerste massage die ik ooit heb gehad.” Het had van mij nog uren mogen duren!

Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.17.16Een uurtje later stond er een gezichtsbehandeling op het programma. We hadden het er maar druk mee! Volledig gereinigd en gehydrateerd namen we plaats in het restaurant, waar we een maaltijdsalade met ossenhaaspuntjes van de Lindenhoff namen: een boerderij uit Baambrugge die in de wijde omtrek bekend staat om z’n voortreffelijk eten. En inderdaad…wat was het allemaal lekker. We hebben van de zonsondergang genoten in het zwembad, gedreven in een zoutbad, gestoomd in de diverse sauna’s en we zijn afgekoeld (heel dapper) in dompelbaden en onder stortbakken.

De sauna ziet er zo modern uit: het sprak mij enorm aan. Niets traditionele blokhutjes van hout (wat ook heel leuk kan zijn hoor, begrijp mij goed): maar dit is een sauna anno 2014. De service is fijn, we hebben heerlijk op de ligbedden in het gras gelegen, genoten van een taartje en komen er 100% zeker nog een keer terug. Voor mij tot nu toe de nummer één sauna in Nederland. En dat op nog geen 20 minuten rijden van mijn huis… Ik zeg: HOERA!

Voor meer informatie over Spa Sereen kun je kijken op de website.

 
SpaSereen

Westbroekse Binnenweg 2a

3612 AH Tienhoven (Maarssen)

Tel.: 0346 217 220  |  [email protected]

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer