Verander je uiterlijk subtiel met de nieuwste beauty-app

Schermafbeelding 2014-07-24 om 17.08.31Kijk jij ook wel eens naar Facebook foto’s van anderen en denk je dan: die zien er in het echt helemaal niet zo gelikt uit? Dat is nu ook voor jou weggelegd.  Met een nieuwe app kunnen gebruikers van een iPhone of iPad hun foto’s en filmpjes direct bewerken. Ze kunnen op eenvoudige en subtiele manier hun uiterlijk veranderen. Hoe fijn is dat. Je eigen photoshop binnen handbereik. Laat je je moeder wel weten wat er met je foto’s aan de hand is? ;-)
De nieuwe app, die Beauty Mirror is genoemd, werd ontwikkeld door het bedrijf Modiface uit New York. De app verandert de iPhone of iPad in een virtuele spiegel. Terwijl gebruikers in de spiegel kijken, kunnen ze op eenvoudige wijze hun spiegelbeeld veranderen.
Met de app kan in minder dan een seconde het gezicht jonger, de huid kan gladder, de ogen groter en het gezicht slanker gemaakt worden. Vervolgens maakt de app desgewenst een foto of filmpje van het resultaat en deelt dat eventueel op de diverse sociale media.

Volgens de makers van de app ziet er resultaat er ‘natuurlijk’ uit, waardoor niemand ziet dat het beeld is bewerkt. Dat zou ik ook zeggen. Overigens ooit iemand met een natuurlijk uitziende face-of ooglift gezien?

De app is gratis te downloaden, maar om alle functies in te schakelen moet ongeveer 1,50 euro worden betaald.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer