Dit is d’r dan: de perfecte vrouw, Olivia Whitely

De perfecte vrouw: bestaat ze echt? Nou, dat weet ik niet, maar voor dit plaatje heeft de Noorse kunstenaar Marius Vibe de acht mooiste vrouwen ter wereld samengevoegd. Op papier bestaat ze dus. Vibe haalde de acht vrouwen uit een lijst van de honderd mooiste vrouwen ter wereld, die het tijdschrift Maxim in 2011 publiceerde. Het gaat om de vrouwen die dat jaar op de acht bovenste plaatsen stonden, te weten Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Munn, Katy Perry, Cameron Diaz, Mila Kunis, Bar Rafaeli, Anne Hathaway en Natalie Portman.De kunstenaar voegde de gezichten amen en creƫerde zo een beeld van een vrouw die volgens hem perfect is. En mevrouw heeft ook een naam: hij noemde haar Olivia Whitely. De kunstenaar zegt dat hij het wel jammer vindt dat alle vrouwen blank zijn. Hij geeft aan dat hij liever wat variatie had gehad, maar dat hij zich, om eerlijk te zijn, op een externe lijst wilde baseren.

Tja en dan is ze misschien wel perfect om te zien, maar kan ze koken? Is ze aardig? Kun je met d’r lachen? Is het een seksgodin? Een goede vriendin? De beste moeder? Dat bedoel ik. Het project van de kunstenaar is dus nog lang niet volmaakt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer