Een goede stofwisseling in dertig dagen

Crashdiëten zijn uit, een natuurlijke manier van gezond eten en leven past veel meer bij deze tijd. Want wat veroorzaakt overgewicht? Volgens Suhas Kshirsagar is dat een verstoorde stofwisseling. Zijn revolutionaire boek Het Hot Belly dieet leert ons op een natuurlijke en gezonde manier af te vallen en de stofwisseling weer in balans te brengen.  Tegenwoordig leven we in een stressvolle tijd, we moeten meer, we doen meer en we willen meer dan vroeger. Dit maakt mensen vatbaarder voor ziektes. Ze zijn minder gelukkig en eten steeds minder bewust. In het Hot Belly dieet (gebaseerd op ayurveda en westerse wetenschap) staat niet alleen het afvallen, maar ook de balans van lichaam en geest centraal.
Suhas Kshirsagar legt uit hoe het lichaam en de geest, de stofwisseling, voeding en gezondheid in balans komen. Zijn methode bestaat uit drie fasen van in totaal dertig dagen. Uniek aan dit dieet is dat het uitgaat van drie lichaamstypes uit de ayurveda. Ieder lichaam reageert anders op koolhydraten. In Het Hot Belly dieet leren we hoe de relatie met voeding te veranderen, zodat afvallen, gezond eten en leven geen enkele moeite meer kost.

Dr. Suhas G. Kshirsagar is een klassiek opgeleide ayurvedische arts en een gouden medaillewinnaar van prestigieuze Pune University. Deepak Chopra schreef het voorwoord voor Het Hot Belly dieet, waarin hij Kshirsagar omschrijft als een uitstekende, betrouwbare gids met een uitgebreide kennis van de ayurveda en holistische geneeskunst. Kshirsagar werkt al ruim tien jaar nauw samen met Deepak Chopra.

‘Bij een verkeerd dieet hebben medicijnen geen zin, bij een goed dieet zijn medicijnen onnodig.’ – Ayurvedisch gezegde

Het Hot Belly dieet
Suhas G. Kshirsagar & Kristin Loberg

Paperback, 320 pagina’s
ISBN 9789021557724
Prijs € 19,99
Verschijnt 18 november 2014

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer