Robbie Williams houdt huis in snelkookpan

Vanavond zal ik ‘m voor het eerste live zien: Robbie Williams. We gaan naar de ArenA om een van ’s werelds leukste mannen te zien optreden. Het artikel in het AD stemde mij vanmorgen gelukkig. Robbie Williams heeft er gisteren, tijdens het eerste optreden, een feestje van gemaakt. Ik heb niet de allerhoogste verwachtingen. Het schijnt toch bijzonder beroerd te zijn qua akoestiek, maar wat KEN MIJN HET ROTTE! Doe mij een paar uur die man en ik vind het prima. Ik zal proberen foto’s te maken. Excusief is het natuurlijk niet, zo met avond aan avond duizenden hysterische fans in het overvolle stadion, maar jullie moeten het er maar mee doen.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer
 • Linda

  He!
  ik ben woensdag naar Robbie geweest en hij was echt super!!! Echt een rasentertainer hoor!
  De akoestiek is inderdaad wat minder, maar ach, als het hele stadion, schor en armenzwaaiend meezingt, is het de sfeer die je dat laat vergeten.
  Veel plezier!!

  groetjes Linda

 • ik sprak mensen die gisteren zijn geweest. vooral erg lang wachten en een te lange show. maar wel erg goed. ondanks dat alles van minuut tot minuut van te voren is vastgelegd, vindt robbie toch de ruimte om spontaan te doen.

  zo zou gisteren iemand zijn camera naar hem hebben geworpen. robbie nam daarmee een foto in zijn broek en van zijn knappe koppie, en wierp de camera terug. ik wou dat ik de houder was van de camera :-)

  Zien we hier na afloop je foto’s hester, met verslag? Leuk!

 • Magda

  Ik was gisteren ook in de arena, in een woord geweldig.Ik vond het echt super een klasse show en vondt het jammer dat ik niet voor alle 4 de concerten kaartjes heb gekocht. Alleen het voorprogramma vondt ikminder maar dat maakte robbie weer helemaal goed.

 • Dominique

  Was donderdag in de ArenA en ik vond het in een woord GEWELDIG!! Robbie is en blijft een ras entertainer. Alleen jammer dat ik nogal van de kleine kant ben en dus niet alles heb kunnen zien ondanks dat ik vooraan stond maar vond het nogmaals GEWELDIG!! Basement Jaxx vond ik trouwens ook super. Super dag gehad!