Kom je ook naar de landelijke vrouwen-bierproef-dag?

Op vrijdag 17 juni 2011 vindt een landelijke vrouwen netwerkbijeenkomst plaats en zetten 250 tot 300 ondernemende vrouwen bier op de kaart bij de Trappistenbrouwerij La Trappe in Berkel-Enschot. Die dag is de brouwerij in een klap een vrouwendomein geworden. Een grote proeverij, een rondleiding door het klooster en de brouwerij en het netwerken staan centraal. Nog niet eerder in Nederland proefden zoveel vrouwen tegelijk bier. Initiatiefneemster Fiona de Lange, bierblogger en –kenner, wil hiermee de deur naar bier voor vrouwen verder open zetten. Zij gaat hiermee over tot actie.Alle vrouwen die niet bij een netwerk zijn aangesloten kunnen ook kosteloos aanwezig zijn en zich aanmelden via www.bierenvrouw.nl. Het is compleet onafhankelijk van een biermerk aangezien ook andere Nederlandse en Belgische collega brouwerijen meewerken aan dit initiatief.
Op: vrijdag 17 juni 2011
Om: 14.30 uur
Bij: Trappistenbrouwerij La Trappe in Berkel-Enschot

Fiona de Lange: “Er bestaan veel vooroordelen over bier, zoals dat al het bier bitter zou zijn en dat het iets voor mannen is. Men praat wel veel over het benaderen van vrouwen maar er gebeurt weinig. Met dit initiatief breng ik daarin verandering. Het is uniek dat zoveel ondernemende vrouwen tegelijk netwerken en bier proeven. Het moet maar eens wat anders zijn dan wijn! Bovendien zal een bezoek aan één van de zeven trappistenbrouwerijen ter wereld ook leiden tot nieuwe inspiratie. De achtergrond van het runnen van een klooster en een brouwerij is interessant en inspirerend. Zeker omdat ook een vrouw in de directie zit. Verder durf ik te beweren dat er voor iedere vrouw wel een bier is dat zij lekker vindt. De enige manier om alle vooroordelen de kop in te drukken is door ‘live’ naar de mening te vragen. Ik weet zeker dat er voor veel vrouwen een wereld opengaat en dat dit mogelijk eindelijk tot een koerswijziging leidt in de nu vooral mannelijke biermarketing.”

Programma
14.30 uur     ontvangst
15.00 uur     welkom
15.10 uur     rondleiding en inspirerende presentatie door La Trappe
16.00 uur     grote proeverij en gelegenheid tot netwerken
17.30 uur     Einde

Aanmelding
Indien u aanwezig wilt zijn, willen we u vragen om uzelf aan te melden via een e-mail naar [email protected] Uiteraard bestaat er ter plaatse ook de mogelijkheid om interviews af te nemen met de brouwerijdirecteuren, bierdistributeurs en ondernemende vrouwen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Fiona de Lange via nummer 06-51149231.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer