Leuk: tot ‘s nachts shoppen in Haarlem!

Schermafbeelding 2013-05-16 om 21.52.36Haarlem nodigt iedereen die van shoppen houdt van harte uit om op zaterdag 8 juni 2013 naar de Haarlemse binnenstad te komen. Speciaal voor alle bezoekers rolt de stad die avond de rode loper uit. Dit zorgt niet alleen voor een feestelijk en gastvrij gevoel, maar dient bovendien als verbinding tussen de deelnemende winkelstraten en als richtingaanwijzer voor het programma. Tot middernacht kan er volop worden geshopt en geprofiteerd van aantrekkelijke kortingen. Er staan veel marktkramen met diverse aanbiedingen. Voor veel winkels geldt: hoe later het wordt, hoe meer korting! Maar er is meer. Winkeliers pakken flink uit en trakteren het publiek op leuke activiteiten, live muziek, straattheater, hapjes, drankjes, workshops en modeshows.In negen straten in de binnenstad is een uitgebreid programma. Zo is er een Guerilla Fashion Show in de Anegang, bijzondere magie in de Kruisstraat/-weg, wordt er Koninklijk geshopt in de Koningstraat en is er op het Hortusplein een spetterende fashionshow van Naracamicie. De Grote Houtstraat Zuid pakt uit met ‘Dancing under my umbrella’ en de Zijlstraat staat volledig in het teken van ‘Saturday Night Fever’. Swingend shoppen kan in de Gierstraat. De Schagchelstraat organiseert een waar straatfeest en de winkeliers in de Kleine Houtstraat springen in de bres voor het goede doel.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het evenement, programma updates en speciale Haarlem ShoppingNight acties op:
. www.haarlemshoppingnight.nl
. Facebook /HaarlemShoppingNight
. Twitter @BesteWinkelstad #HaarlemShoppingNight

Vanaf volgende week is de Haarlem ShoppingNight 2013 programmafolder te verkrijgen bij de winkeliers in de binnenstad en de VVV Haarlem, Verwulft 11 (tegenover V&D) in Haarlem. Tijdens de Haarlem ShoppingNight is VVV Haarlem geopend voor vragen of informatie over de stad.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer