Wendy van Dijks hart in actie voor V&D

Presentatrice Wendy van Dijk heeft samen met modeontwerpster Rianne de Witte een ienieminie kledingcollectie ontworpen in opdracht van het warenhuis V&D. Onder de naam ‘It’s a Wendy’ maakten ze een jeans, een parka, een top en een rok voor het warenhuis.

Het gaat om een voorjaarscollectie in gelimiteerde oplage. Een echte must have (?) dus. De samenwerking met de SBS-coryfee en de modeontwerpster past volgens een woordvoerder van V&D in de nieuwe strategie van het kwakkelende bedrijf om het weer aantrekkelijker te maken voor een breed publiek. Een echte hart-in-actie-actie dus.

‘De Wendy van Dijk-collectie is onderdeel van de nieuwe aanpak om de kledingcollectie weer up to date te maken’, aldus de woordvoerder.

De collectie is volgens de makers vrouwelijk, elegant en stoer tegelijk. De Witte heeft een eigen label dat bestaat uit draagbare dames- en herencollecties voor alle leeftijdsgroepen. ‘Wendy van Dijk is geliefd bij een groot Nederlands publiek dankzij haar energieke, positieve en stijlvolle uitstraling. Wij herkennen ons zeer in Rianne en Wendy en willen die uitstraling graag benadrukken naar onze klanten’, aldus Rudolph van der Kraan, hoofd

conceptontwikkeling V&D. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik voel niet perse de onbedwingbare behoefte naar V&d te rennen en mezelf te tracteren op een echte Wendy Parka. Alleen het woord parka geeft me al de meest akelige V&D-kriebels. Maar mocht iemand ‘m aanschaffen; let us know!

Bron: anp

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer
  • hallo lieve Wendy
    ik ben een echte fan van je en ik bewonder je.ik heb je help nodig voor mezelf en mijn familie. mijn mama de kamer is niet meer zo mooi en lijkt op een kelder of ramp.
    mijn oom heeft geen huis en is bij ons ingetrokken hij heeft geen huis.het contract van mijn vaders werk is tot april
    daarom probeert hij zich voor te bereiden voor ander werk daarom heeft hij een auto gekocht als taxichaffeur te werken maar hij heeft het geld van de bank geleend en hij heeft veel schulden.ik zit al 3 jaartjes op pianoles en ik heb nog steeds geen pianotje.
    alstjeblieft Wendy help anders ben ik heel teleurgesteld.we hebben je hulp hard nodig ik wil mijn familie verrassen met jou hulp worden we een van de gellukigst famlies van heel Nederland. ik wil vanaf mijn 4de naar disneyland maar het lukt niet en mijn moeder
    is de laatste 8 jaar niet op vakantie geweest dus help ALSJEBLIEFT.ik speel een liedje op piano voor je als dank DOEIIII!!!
    TOT ZIENS

  • hoi wendy van dijk,
    alles oke? met mij wel. ik heb net goed nieuws van rachel gekregen, ze mag eindelijk na een concert van robbie williams. des ondanks haar (levensbdrijgende)ziekte en rolstoel. ze is echt een mega fan. als ze hem op t.v. ziet dan begint ze al te gillen en te doen. rachel mag dus binnenkort naar een concert van haar, maar ik zou het kei erg gaaf voor haar en robbie vinden als zei hem in het echt mag ontmoeten. kunnen jullie deze spoed hart in actie please helpen? bij voorbaat dank. jullie kunnen mij mailen, en anders bellen -> zie bij mail aderes. tot ooit
    met liefs en veel succes marion

  • Hooi wendy van dijk ik heb een hulp nodiG!! want myn vriedin zijn stief moeder die heeft kanker en kanker is heel erg dusz wil graag help ken u help!! bel. dan naar 0515-413064 ze wil met een wens doen dat is dolfijnen zwemmen ze heeft 2 kinder 2jonges een van 13 een van 10 een de man van haar heeft een meisje 12 een jonge 12 wil je graag help ?? kom dan naar SNEEK in lemmerweg -west marnezijlstraad 12 !! groetjes marian faahey

  • hOoi lieve meid!! allsz okey met mij wel heb een vriedin die het linda zij is 12 jaar ik ook haar stief moeder heeft kanker en wil graag hulp nodig heb je tijd 0515-413064 bel naar asjeblieft naa wil het snel mogelijk wten dankje wel !! alssz ht je doen ze heeft nog 2 jonges sjoerd is 13 jaar vrick is 10 jaar en de man heef teen meisje van 12 is linda een jonge van 12 stevan hun wilen met zijn alleen naar kuresa ?? ik heb heel veel hulp nodig jet is in sneek marnezijlstraad 12 daar woon ik kom snel??

  • Hester

    Marian: dit is een blog waar een tekst OVER Wndy van Dijk opstaat. Ik denk niet dat ze hier vaak komt om de laatste berichtgeving te lezen, dus als je met haar in contact wil komen zul je dat op een andere manier moeten doen. Op haar site http://www.wendyvandijk.nl lees je bovendien dat ze gestopt is met Hart In Actie. Ik wens je veel succes en sterkte!

  • desiree jansen

    Hoi Wendy,

    Mijn ouders hebben een huisje aangeboden gekregen in almere, we zijn hier dolblij mee, maar het grote probleem is eigenlijk de verhuizing daar naartoe, ik weet dat de verhuizing voor hun veel te zwaar is en eigenlijk wil ik ze op vakantie voor een paar daagjes en de verhuizing voor ze regelen. Help mij a.u.b mijn ouders zo rustig mogenlijk over te krijgen naar hun nieuwe onderkomen, ze zijn 73 en 74, en zijn slecht van gezondheid, maar ook behoorlijk eigenwijs, dus we hebben mankrachten nodig om hun even een paar dagen weg te krijgen. 16 oktober krijgen ze de sleutel, help alsjeblieft!!!

    vriendelijke groetjes van Desiree

  • harmanda

    ik ben voor een half jaar geleden in de problemen gekomen bij mijn moeder omwege dat mijn ouders gingen scheiden mijn tante janna heeft mij een tijdje met mijn hondje bij haar laten logeren terwijl ze zelf in de problemen zat ze had medische klachten aan haar knieen en rug en ze kunnen er niks aan doen desondanks de pijn heeft zij mij bijna 5 weken verzorgd ik was geestelijk in de war en zij heeft mij er boven op geholpen ze werkt bij wedeka te veendam dat is een sosiale werk voorzining maar zij heeft voor 2jaar geleden een echt scheiding moeten doorstaan samen met haar dochtertje van 5 ze heeft veel gedonder met haar ex man gehad dus ze kan door alle omstandig heden niet veel meer werken waardoor zij word aangevuld door de sosiale dienst zij heeft mij over al door heen geholpen en ze heeft mij er weer boven opgekregen en mij verzorgd van hij paar centen ik ben haar heel erg dank baar dat ze mij op heeft gevangen en voor alles wat zij voor mij heeft gedaan haar huisje moet nodig van binnen worden op geknapt de keuken,huiskamer,hal,slaapkamers en douche moet nodig en nieuwe likje verf en vloer bekleding hebben ik kan haar niet helpen want ik ben 19 en heb zelf maar wijnig geld van de sosiale dienst en mijn heup en rug zijn vergroeid ik wou jullie om hulp vragen want zij kan het financieel en lichaamlijk niet aan met haar dochtertje kunnen jullie mij helpen om haar en is te verassen ik ben haar dankbaar en ik vind het erg dat ik echt niets voor haar trug kan doen ik woon nu bij mijn andere tante maar ik wil haar voor alles bedanken ze heeft zo veel voor mij geregeld alstubliefd ik smeek jullie kunnen jullie mij helpen?groetjes harmanda

  • hoi wendy ik heb een vraag.
    we krijgen nog steets geen huur huis we wachten nog tekens lang op dat huisje.
    maar we worden er zo moe van wachten omdat ik al zo afhankerlijk ben van mijn hendykep ik zit in een rolstoel en me man kan gewoon lopen.
    ik wil het ook zo mooi in richten en we verwachten ook een kindje we twijfellen er wel om een kindje te neemen omdat deze huis een beetje te klein is.
    ja het gaat wel.
    maar het kan wel wat beter.
    en er moeten aanpasingen komen.
    de duer moet elextries.
    open en dicht gaan.
    buigels voor de wc om me vast te houden.een douce stoel.
    een aangepasten keuken moet er komen elextriese ramen.
    elextriese gordeinnen.
    elextriese zonnescherm.
    de schuur aangepast
    de drempels moeten weg.
    tja en dat krijgen we niet allemaal.
    en een aangepasten outo..nou wendy dat is het dan voor vandaag.ik hoop heel snel van jou te horen dag wendy van dijk. groetjes nancy

  • karin

    geslaagde hart in actie voor V&D.

    het is gebleken dat de collectie van Wendy van Dijk duidelijk is aangeslagen, vooral de “parka” deed het bijzonder goed.
    het zou dan ook verstandig geweest zijn eerst de collectie af te wachten & dan pas een oordeel te geven.
    Het is ook Wendy schijnbaar zeer goed bevallen en schrijft dan ook in de Telgraaf dat zij volgend jaar opnieuw in samenwerking met V&D een nieuwe collectie zal uitbrengen, ik ben in ieder geval zeer benieuwd naar deze collectie.

  • jessica

    lieve wendy
    mijn moeder heeft afgelopen jaar een nieuwe scooter gekregen en,is twee weken naar dat ze een had gestolen mijn moeder is er nu nog steeds kapot van en ik heb als wens dat mijn moeder weer kan rijden op een scooter .
    ik zou graag jou hulp willen hebben om dat voor elkaar te krijgen .
    please wendy zou je mij willen helpen ??
    groetjes jessica

  • lieve Wendy,

    Via deze weg wil ik je vragen iets te doen voor mijn goede vriendin en haar man.
    Hij is al 11 jaar nierpatient heeft al 2 keer een nierplantantie gehad alle 2 de keren afgetoten.
    Hij kan niets meer zij is ook tern einde raad daar ze sinds kort thuis dialiseren maar alles wat fout kan gaan gaat daar fout, dat is heel erg,
    Ik zou hen willen verrassen met het opknappen van hun tuin en huis
    Dat zou hen weet ik zeker heel gelukkig maken.
    Ik hoop dat hun wens in vervulling kan gaan ze hebben eigenlijk niets aan hun leven. ziekenhuis in en uit en zo gaat dat op en neer echt vreselijk ik gun hun graag een beetje geluk en veel liefde.
    Hopende dat ik hier iets van gaan horen

    verblijf ik met vriendelijke groet

    leni uit Eindhoven