Deze broek is een echte Jan Smit

Het hoort er allemaal bij: ben je acteur ga je ook zingen, benje model ga je ook schrijven en ben je zanger begin je een eigen kledinglijn. Jan Smit zal binnenkort met zijn lijn Jstyle op de markt komen. En of we daar nou weer op zitten te wachten…. Want ene echte eigen stijl heeft Jan toch niet. Het is vooral een broekie, shirtje-fuguur….

De manager van Jan heeft bekend gemaakt dat de lijn in eerste instantie zal bestaan uit circa twintig verschillende kledingstukken, meldt nu.nl. Het gaat om shirts, overhemden en schoenen.

De presentatie van de lijn is op 13 maart, tijdens de opening van een gelijknamige nieuwe kledingwinkel aan de Burgemeester van Baarstraat in Volendam. Hierin is ook een fanshop voor Smit gevestigd. Manager Tol krijgt de dagelijkse leiding over deze winkel.

De kleding komt voorlopig alleen in de Volendamse winkel te hangen. Als de lijn een commercieel succes is, dan komen er mogelijk meer verkooppunten en volgt een eerste echte collectie, aldus Tol.

Smit introduceert de lijn samen met Tol en Buis (je zal toch maar in Volendam wonen, dan ben je zeker van zo’n soort achternaam), twee vrienden van de zanger. ‘Ik verzorg de kleding van Jan. Een tijdje geleden hadden we het erover om een eigen lijn te lanceren. We besloten het juiste moment af te wachten en dat moment is nu aangebroken’, aldus Tol. No-Excess tekent voor het ontwerp. Tol: ‘Dit bedrijf sponsort Jan al vier jaar en in die tijd hebben ze wel een idee gekregen van wat zijn persoonlijke voorkeur is.’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer