Platte kont en platte buik zonder dieet of chirurg!

Onze modelpolitieduo Nada en Patty doet het niet voor mij. Trinny en Susannah, de Engelse collega’s zijn een stuk leuker. De Engelse stijlgoeroes zijn namelijk keihard. Onze modemutsen weten vooral weerzinwekkende personen nog weerzinwekkender aan te kleden. Het Engelse duo scoort nu extra bij mij omdat ze afslankbroekjes op de markt gaan brengen. En wie is daar nou niet in geïnteresseerd.

Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met het familiebedrijf Cette. Deze herfst komen de figuurcorrigerende wonderbroekjes op de markt.

De modellen van de ‘Magic Knickers’ zonder zichtbare naden zijn verkrijgbaar in vijf maten en twee kleuren. De drie unieke modellen heten The Bum Lifter (corrigeert de billen), de Tummy Flattener (zorgt voor platte buik) en The Bum, Tum and Thigh Reducer (corrigeert de billen, zorgt voor een platte buik en slanke dijen). Ik trek ze alledrie tegelijk aan!!!

Trinny Woodall en Susannah Constantine zijn vooral bekend van de BBC-reeks ‘What not to wear’, die op Vitaya te zien is onder de titel Misse(r)s in mode. Na tien jaar van onderzoek en tests vonden Trinny en Susannah bij ‘Cette’ de revolutionaire afslankbroekjes die zij perfect vonden aansluiten bij de behoeften van de moderne vrouw. Kijk op www.cette.com voor verkoopadressen.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer
  • mac

    Vrouwen met een platte kont, of eigelijk geen kont zijn afchrijselijk om te zien..

  • Ook ik ben een grote fan van het modeprogramma ‘What not to wear’.

    De Magic Knickers worden door een Belgisch bedrijf geproduceerd maar waren hier tot voor kort niet te koop!

  • Katleen

    Toch wel hoor, de Magic Knickers wel te koop in België en Nederland… ik heb net zo’n figuurcorrigerend broekje gekocht bij Silk in a Box. Een site waar je ook online panty’s en leggings kunt kopen. Ik probeer hier even de link te plaatsen:
    http://www.silkinabox.com

    (en nog een pluspunt, ze verzenden zonder kosten ;-) )

  • De Magic Knickers zijn vanaf zaterdag 21 feb. 2009 na 00:00 uur ook verkrijgbaar in Nederland bij Lindsay’s kousenwinkel op http://www.silk-stockings.nl
    Ook hier geschied de verzending zonder kosten.

  • pop

    what not to wear : een platte kont