Tas van Prada, Louis Vuiton of Mulberry voor enkele tientjes huren

Een beetje triest is het wel, een designertas huren om een beetje indruk te maken. Toch schijnt een tassenverhuurbedrijf een gat in de markt te zijn. Een Engels bedrijf verhuurt Prada's, Mulberry's of Louis Vuittons die in de winkel honderden tot enkele duizenden euro's kosten voor een eurootje of vijftig. De goedkoopste designertas is al voor minder dan dertig euro tijdelijk mee te nemen bij Handbag Hire HQ. Wat een waanzin. Ben je ook goed ziek als dan je tas wordt gejat…

Voor tien euro per maand ben je lid van de club en loop altijd met het allerlaatste model. De huur een weekje verlengen is mogelijk en de tas aanschaffen kan ook. Het nieuwe bedrijfje van een ex-politieman en zijn vrouw schrijft elke dag honderd nieuwe klanten in.

Jo Trafford zegt tegen de Daily Mail dat ze zelf al jaren verslaafd is aan dure tasjes en zo op het idee kwam. Nu heeft ze al voor 100.000 euro ingekocht voor de onderneming. Veel huursters gebruiken ze om indruk te maken bij trouwerijen en dergelijke.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • Pam

    Ik vind het idee helemaal niet stom, die tassen zijn belachelijk duur en soms is het toch leuk om met een echte designer rond te lopen.
    In Nederland bestaat het trouwens ook al een tijdje zie http://www.sacdeluxe.nl
    Dit is volgens mij trouwens de grootste site in europa op dit gebied.

  • Cosmoluxurybags is een nieuwe site waar alle laatste nieuwe designertassen binnen handbereik zijn.Een Gucci of een Prada of liever een ander merk alles kan.Kom snel binnen in de wereld van cosmoluxurybags.

  • Susankinds

    Bonjour, Polite to unify you, I am Susan