Catfight tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Marlies Dekkers

Heerlijk: we hebben een rel! Marlies Dekkers kan het niet handelen dat Yolanthe Cabau van Kasbergen ook wat onderbroekjes en beha's in elkaar heeft geflansd. Daarom spant het spook een bodemprocedure aan tegen Yolanthes lingeriemerk Sapph. Het billenmaatje van Heleen van Royen wil dat Livera de lingerielijn uit de winkels haalt. Pffff….WAT EEN GENEUZEL!

Volgens de advocaat van Marlies lijkt een aantal bh's en broekjes van Sapph te veel op de exclusieve ontwerpen van Dekkers. Ook de onlangs geïntroduceerde lingerielijn van Yolanthe Cabau van Kasbergen en de collectie van het bedrijf Syl Design vertonen sterke gelijkenissen met de ontwerpen van Dekkers. Dekkers' strijd tegen Sapph duurt al wat langer. De ontwerpster had haar concurrent een ultimatum gesteld om voor woensdagmiddag 17.00 uur alle lingerie uit de handel te halen. Nu dat niet is gebeurd, bezorgt de deurwaarder donderdag een dagvaarding bij de firma Sapph. Syl Design en Livera hoeven nog niet naar de rechter. Wel hebben zij een aangetekende brief van de advocaten van Dekkers gekregen.

Dekkers eist van Sapph een schadevergoeding en vordert een afdracht van de genoten winst. Ze vindt dat Sapph haar auteursrecht schendt en verwarring schept bij het publiek. De rechtszaak zal dienen voor de rechtbank in Zwolle. Als reactie op de juridische stappen van Dekkers, doet de Yolanthe-kant aangifte tegen Dekkers wegens bedrijfsspionage.

Leuk! Rellen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer