De schoenen trends van 2014 – Omoda.nl

47schoenentrendsSchoenen zijn dit jaar plat of half hoog en hebben vaak een sleehak (wedge). Ook de enkellaarsjes zijn een schoenentrend die nog niet voorbij is en je vindt ze dan ook bij vrijwel alle merken. Soms chic en elegant, soms juist heel stoer maar altijd draagbaar en geschikt voor de moderne vrouw met een druk leven.

De wedges zijn zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig (zoal in de nog altijd populaire wedge sneakers) en leveren de nodige extra centimeters zonder dat je op hoge wiebelige hakken hoeft te staan. De stijl met de wat grove voorvoet met plateauzool en de extreem hoge hak is helemaal verdwenen en heeft plaats gemaakt voor klassieke pumps met een dunne hak en een puntige voet.

Als met al zijn de belijningen van de damesschoenen in het algemeen weer sierlijker en eleganter en bij Omoda kun je natuurlijk terecht voor schoenen in deze stijl. Aan de andere kant zijn er nog altijd stevige boots, al dan niet met veters. Hoewel ze grof zijn, draag je ze ook onder een rokje en, mits op de juiste wijze gecombineerd, geven ze wat extra spice aan iedere outfit. Experimenteer met het contrast dat fijn en teer oplevert.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer