Posh Spice niet literair

Echt hoogdravende literatuur mag het ook niet genoemd worden, maar dat je niet eens de moeite neemt het boek over je man en je eigen autobiografie te lezen, grenst wel aan het treurige. De voormalige Spice Girl Victoria Beckham heeft nog nooit één boek gelezen…

De echtgenote van de Britse topvoetballer David Beckham bekende zondag in de krant The Sunday Mirror dat ze liever naar muziek luistert of door modetijdschriften bladert.

Waarom oven ‘m lezen als hij iedere avond naast je in bed stapt? Nuo ja, bijna iedere avond dan….

De 31-jarige Posh Spice blijkt de autobiografie van haar eega, ‘My Side’, ongelezen op de boekenplank te hebben staan. Hetzelfde geldt voor de biografie die Andrew Morton over het roemruchte stel schreef en dat de Beckhams getracht hebben uit de boekhandels te houden, en voor ‘Learning to Fly’, haar eigen autobiografie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer