Touriya Haoud: steeds verrassend, altijd voordelig

www.softcup.nlTouriya Haoud, de ‘wat-kan-ze-eigenlijk-nog-meer-behalve-mooi-doen’ ex van Oger-zoon Martijn Lusink, de ‘kijk-mij-een-strak-in-mijn-maatpak-zitten’ verwende single-te koop aangeboden op Linda, gaat het helemaal maken. Ze heeft een deal waarmee ze naar alle waarschijnlijkheid snel internationale faam in de modewereld mee zal krijgen….

www.artiesten-evenementen.nl

Touriya heeft oog voor mooie dingen. Martijn bijvoorbeeld… Maar ze heeft ook oog voor chique. Dus heeft ze haar eigen sieradenlijn… Bij het Kruidvat (steeds verrassend, altijd voordelig ja)! Een erg dure lijn zal het niet dus wel worden, met een bonnetje uit de aanbiedingskrant erbij krijg je misschien nog wel een eurootje korting ook.

Uiteraard zit er een filosofie achter de keuze (alsof het een vrijwillige keuze is geweest) voor de low-budget drogist. ‘Door deze combinatie krijg je kwalitatief hoogwaardige sieraden voor een betaalbare prijs.’ Ja ja….daar is heel goed over nagedacht. We trappen er niet in.

Sylvie Meijs ging haar voor. Wil je op deze Dutch beauty’s lijken, kun je dus hun sieraden kopen. Nou, is dat allemaal niet leuk? Nee, dat is waanzinnig leuk!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer