Patty Bard

De bedreigingen gaan steeds verder. Waren eerder Ayaan en Geert het mikpunt van dreigementen, nu zijn alle brieven en telefoontjes voor Patty Brard. De kans is klein dat het hier gaat om een politiek dreigement. Voor zover ik weet kan Patty dat woord niet eens spellen. Gelukkig waakt een echte bodyguard over haar veiligheid.

De 50-jarige presentatrice is doorgaans allesbehalve publiciteitsschuw, maar doet er nu het zwijgen toe. Het ljkt dus serieus te zijn allemaal. Uit welke hoek de bedreigingen komen, is dus onbekend, meldt De Telegraaf. Zeker is slechts dat Brard de bodyguard heeft ingeschakeld op advies van RTL. ‘Zelf ben ik niet zo bang uitgevallen, maar het doet me goed dat RTL over mijn veiligheid waakt’, zegt ze volgens De Telegraaf ondanks haar zwijgen…

Ik kan me zo voorstellen dat er gedreigd wordt als ze weer met een klysma op tv verschijnt. Echt smakelijke televisie maakt ze niet. Maar dat dreigement had dan al tijdens de eerste show moeten komen. Ze zal wel iets nieuws hebben bedacht… Seks met Patty bijvoorbeeld….

Laten we maar hopen voor onze polderdiva dat ze snel weer zonder brede man over straat kan.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • christiaan

    Hello Patty,
    Ja ik zal eerlijk zijn, na dat er “het spijt me”is geweest, of dergelijkse programma’s…. kom jij met de meest idiote programma.
    Waar ik mij het allereerst aan ergerd dat ben jij!!!
    Een goed ontwikkelde en inteligente vrouw, met in het vetleden een vuile mond met taal die ik zelf nooit gebruikt op de bouw.
    Nu ga je een jonge vrouw op helpen in haar huwelijk, waar jij totaal geen bevoegdheid voor moet hebben, na jou eigen ervaringen.
    ziek … en wees niet bang voor mijn opinie,
    Ik in iedergeval zal nooit naar je kijken.
    Triestig je zo te zien.
    rgds
    absoluut geen supporter van jou!!