Ria Visser had seks met Mart Smeets

Soms komen er onthullingen langs op de buis waarvan je alleen maar kunt denken; willen we dat weten? Uiteraard willen we dat weten. Sterker nog, we gaan er nog even lekker op door op het net. Ria Visser heeft seks gehad met Mart Smeets. Wat een hysterie.

De oud-schaatser én NOS-commentator onthulde donderdagavond tijdens Pauls Punt! van Paul de Leeuw dat ze seks gehad met Mart Smeets. Het heeft zich allemaal in een verleden afgespeeld, maar dat het een ranzige bende is in Hilversum bewijst ze er mee. Verdere details laat ze achterwege. En dat is maar goed ook. Want op details over de snorkel van Mart zit niemand te wachten. Als het nou Humberto Tan was geweest….

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer
 • Searcher

  Toen ik haar zag tijdens de commentaren bij het schaatsen, vond ik haar een wat suffig, stoffig type.

  Maar door het feit dat ze dit zonder enige reserve of gêne bij Paul meldde (Paul viel bijna van de bank) vind ik haar nu helemaal top. Een prettig gestoorde, sterke vrouw.

  Of ze het nu met Humberto Tan of Mart Smeets gedaan heeft vind ik minder interessant. Misschien was het wel minder stoer geweest als het Humberto geweest was….

  Searcher

 • Rob Oudkerk

  Hmmmmmmmm, ik wil ook een baantje bij de NOS, kan ik lekker stiekum van bil! Ik heb nu een brief van Ivo, dat schiet ook niet op

 • Peter

  Waarom moet ik weten dat 2 oude mensen seks met elkaar hebben,

 • Paul Cuperus

  Ria is een van de weinige die erin geslaagd dat ranzige nichtje (Paul de Leeuw) de mond te snoeren. I.p.v. dat iedereen zich druk maakt omdat twee mensen met elkaar naar bed zijn geweest zouden zich meer druk moeten maken over het hoge ransige gehalte van de pseudo grappige Paul de Leeuw. Ria is daarentegen en prachtige, charismatische vrouw die bij Edwin Evers al terecht te kennen gaf dat deze affaire een hoog RTL Boulevard-gehalte (=banaal) heeft. Dus laten we alsjeblieft met belangrijkere dingen bezig houden.

 • Joop Mukkers

  Ria, indien je dit leest…..
  Ik zou graag weten waar je ergens uithangt in het weekend. Ik zou graag een afspraak met je maken om een avondje te stappen.
  Je bent een kanjer voor mij, en ik zou er alles voor over hebben om een avondje met je te daten.
  Laat mijn wens in vervulling gaan.
  Groetjes Joop.

 • Marc

  Ria Visser is een lekker mokkeltje waar elke gezonde man wel eens fun mee zou willen maken. Hopelijk krijgen we n.a.v. deze affaire binnenkort een fotoreportage van Miss Visser te zien in een mannenblad.

 • Hoe ist smerige meense

 • Tjalling

  Ja, wat moet je daar nu op zeggen. Mart Smeets en Ria Visser ???? GADVERDAMME !!

 • Lucas

  Nou nou… je werkplek is bij uitstek geschikt om mensen tegen te komen… Dus als het in de magriet en libelle wordt geadviseerd, dan is het okay…maar als Mart en Ria het doen dan is het schande…bah.. nou weet ik ook weer eens waarom ik niet meer in NL woon….

 • Umberto Tan

  Gatsiedakkie.
  Der staat ook bij “het is niet duidelijk in welke periode ze sex hebben gehad”.
  Nou dat lijkt me wel duidelijk,..een week voor ze aangenomen werd bij Studio Sport lijkt me,..
  verder wil ik Ria ff feliciteren met haar slechte smaak,..
  Mart Smeets,..jezus!
  Khoop niet dat ie op een zelfde manier commentaar heeft gegeven op hun liefdesnacht als dat ie op tv doet,..hahahaa

  (ps. la mij der ff buite,…)