Tori Spelling erft schijntje van fortuin vader

Tori Spelling, je weet wel, de te magere Donna uit Beverly Hills 90210 erft nauwelijk iets van het fortuin van paps. Haar vader, tv-producent Aaron Spelling, overleed onlangs en liet een groot kapitaal na. Donna krijgt 800.000 dollar van de naar schatting 500 miljoen dollar… En daar zal ze net aan een jurk voor kunnen kopen.

Het was Tori’s idee niet: het was Candy Spelling, de moeder van Tori, die ervoor zorgde dat haar dochter niets van het fortuin erft. Een typisch geval van moederliefde. De twee spreken al jaren niet meer met elkaar en raakten na de dood van Aaron verwikkeld in een nare ruzie. Aanleiding van de rel was het feit dat Candy haar dochter niet op de hoogte had gebracht van het overlijden van haar vader.

Toch hoopt Tori alsnog aanspraak te kunnen maken op een gedeelte van het fortuin. Aaron Spelling, het brein achter topseries als ‘Beverly Hills 90210′, ‘Charlie’s Angels’ en ‘Starsky & Hutch’, veranderde zijn testament amper drie maanden voor zijn dood. En omdat Spelling overleed aan de gevolgen van ziekte van Alzheimer, hoopt Tori te kunnen bewijzen dat haar vader niet bij zinnen was toen hij zijn testament veranderde.

Toch lijkt Tori niet van plan te zijn om net als Anna Nicole Smith een bikkelharde juridische strijd aan te gaan. In een interview met een Amerikaans tijdschift zei ze dat ze eerst en vooral aan haar toekomst denkt. ‘Ik wil me volledig toeleggen op het stichten van een gezin’, aldus de actrice. Goed hoor meid, ga jij zelf maar centjes verdienen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • wat een gruwelijk verhaal. stijlloos om zo op de centen te jagen. en het dan nog in de publiciteit laten komen ook.

  • karin

    ach, als d’r moeder t.z.t. sterft, erft ze de overige miljoenen wel. zal haar een zorg zijn. van 8 ton kan ze voorlopig wel voort.