Britney Spears verliest voogdij over kinderen Sean en Preston

Het kon niet heel veel langer uitblijven: de volledig doorgeslagen Britney Spears mag niet langer meer voor haar twee kinderen zorgen. De reden is opvallend: ze is de voogdij kwijt geraakt omdat ze niet in het bezit van een geldig rijbewijs voor de staat Californië was, zoals de rechter had geëist. Ik vind het een mooi verhaal… Ik denk namelijk vooral dat ze gewoon echt geen goede moeder is. Geen rechter die een echte leuke moeder om een rijbewijs haar kinderen zou ontnemen. Hoe lang nog voordat dit ontspoorde meisje ergens dood gevonden wordt? Het zou mij in elk geval weinig verbazen. Overdosis? Ongeluk door rijden met alcohol op?

Gisteren werd bekend dat Britney haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) moet afstaan aan haar ex-man Kevin Federline.

Ook de drank- en alcoholtest die Spears tweemaal per week verplicht moet laten afnemen speelde een rol, vertelt haar advocaat aan het Amerikaanse tijdschrift People. Onlangs zou ze de test hebben geweigerd, terwijl de rechter haar had opgedragen mee te werken. Haar advocaat stelt dat het weigeren van de test niet betekent dat zijn cliënte had gedronken of drugs had gebruikt.

Federline is wel in het bezit van een rijbewijs. Vanaf woensdag heeft hij daarom de voogdij. De aspirant-rapper wil de zeggenschap over zijn zoons het liefst houden. Hij vindt zijn ex geen geschikte moeder.

Nadat Britney de kinderen maandag had overgedragen aan een lijfwacht van Federline, vroeg ze meteen een nieuw rijbewijs aan. Of ze dat krijgt, is de vraag. Vorige week werd bekend dat Britney wordt vervolgd voor doorrijden na een aanrijding.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • serena

    Sean en Preston” dat is 1 dus Sean Preston & Jayden James