Nog meer Manon Thomas naakt: het houdt niet op!

Het is nu duidelijk: Manon Thomas is echt niet zo heel snugger. Het naakte bad filmpje is namelijk geen incident. Geen medelijden dus: ze heeft meerere malen poedeltje naakt in bijzondere poses voor de camera gestaan. En dan kan ze dus verwachten dat het ooit in handen komt van mensen die daar doen wat ik er nu mee doe. Ze schaamt zich er kapot voor. Hoeft ze op zich niet te doen, ze ziet er naakt prima uit. In de Telegraaf lezen we dat ze aan het bekijken is hoe ze de verspreiders van de foto’s en het filmpje aan kan pakken. Manon meid: geen aandacht aan besteden, het waait vanzelf wel over. Ondertussen trekken de nodige sites er wat extra bezoekers mee! Je kunt je nog het beste voornemen NOOIT meer naakt voor een camera te staan als je ons terug wilt pakken.

Zie ook: Stuitend naaktfilmpje van Manon Thomas

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer
  • Paulien

    Hallo,
    Het is wellicht wat aan de late kant, maar ik wil toch nog even reageren op je stukje over naaktfoto’s, die gejat worden en op internet geplaatst.Ik erger mij al enige tijd aan de strekking van dat stukje. Manon Thomas wordt als niet snugger omschreven, omdat zij zich naakt heeft laten fotograferen. Zo’n opmerking is gewoon te gek voor woorden.
    Duizenden mensen maken in PRIVÈ foto’s van een naakte partner, maar dat geeft niemand het recht om ze te jatten en dan op internet te plaatsen.
    Zo’n mening van “niet snugger” ligt in de strekking die een aantal jaren geleden heerste : Als je dan aangerand of verkracht werd, dan was het eigenlijk je eigen schuld, want dan had je daar maar niet alleen moeten zijn.
    Al zou Manon in haar huis 600 kasten met naaktfoto’s hebben, dan nog heeft NIEMAND HET RECHT OM DEZE TE PIKKEN, EN ZONDER TOESTEMMING TE PUBLICEREN.
    Het lijkt erop dat de schrijver van genoemd stukje weer een zeer kortzichtige man is, maar als het een vrouw zou blijken te zijn, zoek dat svp een ander vak.
    Zo, dit wilde ik even kwijt.

  • Patrick

    De meeste bekende mensen klagen steen en been en blijken achteraf er toch wat mee te maken hebben gehad en er financieel fink wat wijzer van te zijn geworden.
    Vóór de foto’s had ik het hele jaar niets vn Manon gehoord…nu heeft ze toch weer wat publiciteit.

  • Don

    Jee het is een mooie vrouw laat haar toch zijn!

    Manon is voor mij top

  • Nick

    Het is gewoon een verschrikkelijk lekker wijf. Jammer dat ik nergens die filmpjes of fotos kan zien. Net te laat. Helaas.

    • Rob

      Ik heb alles nog wil je het??

      • Kevin

        Hey Rob,

        Ik ben erg benieuwd! dus als je het wil toesturen graag!

        gr. kevin

      • Bert

        Hallo.
        Heb je nog foto/video van Manon Thomas?
        Online is alles weg.
        Alvast mijn dank.
        Gr Bert.

      • rien

        Hoi Rob, ben al even op zoek naar fotos van Manon, heb jij ze nog?

  • Hansie

    Die manon thomas is gewoon mediageil…

  • Frans

    Ik heb de foto’s en filmpjes gezien en je hoeft je nergens voor te schamen Manon, je bent een prachtige en heerlijke vrouw. :) ;)

  • Frank

    ze zijn nog te vinden, als je zoekt op “manon thomas” op http://www.swagster.com bijvoorbeeld…

    • rien

      Hoi Frank, niets gevonden. Heb jij ze toevallig?