Nieuwe Desperate Housewive: Jessica Simpson

Jessica Simpson is nog niet koud van haar newlywed-Nick af, of ze maakt al weer toekomstplannen. Zo hoort het ook. Ze gaat ons verblijden met haar acteerprestaties. Dat deed ze al in de komedie ‘Dukes of Hazzard’ en de geruchten gaan dat ze een gooi doet naar de rol van bondgirl. Een ander gerucht: Jessica als Desperate Housewife….

De man van Jessica lijkt mij eerder desperate (want wat moet je in vredesnaam met zo’n wijf?), maar dit gaat over de populaire serie. Een anonieme bron onthulde dat de producenten Jessica willen laten meespelen in een of twee afleveringen, aldus Annet. De officiële kanalen hebben het gerucht nog niet bevestigd.

Volgens de roddels zou Simpson zich zo op het werk storten omdat ze nog steeds veel last heeft van haar scheiding. Blijkbaar heeft haar drie jaar durende huwelijk met de voormalige zanger van 98 Degrees toch zijn sporen nagelaten. Aan het magazine American People onthulde ze "dat ze zich nog steeds emotioneel voelt, maar dat het alweer heel wat beter gaat". Ja meid, het is allemaal wat, het grote-mensen-leven. Ik zou zeggen: sop je badkamer eens flink uit in je oude kloffie, voel je je nog meer een echt mens.

Wat Jessica betreft was het een goede beslissing om een punt achter de relatie te zetten. Nu moet alleen nog het papierwerk worden afgehandeld om de scheiding officieel te maken. Maar ook dat blijkt niet makkelijk te zijn. (Wat is eigenlijk wél makkelijk voor deze rasbarbie-whitout-brains?) Eerder eiste Simpson nog dat de rechter die de scheiding uitspreekt vervangen moet worden omdat hij niet onpartijdig zou zijn. Weer volop rellen dus.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • ikke

    hoi

  • ikke

    hoi

  • Andrea

    Tja… en daar is ze desperate van.