Aldith Hunkar pakt kappertje

Journaalpresentatrice Aldith Hunkar heeft overduidelijk plaats genomen in de kapperstoel. Het kapsel waar we in de loop der jaren zo ontzettend gwend aan zijn geraakt is ingeruild voor een wat hippere coupe die haar meteen verlost van het eeuwige Jeugdjournaal-imago.

Collega/vriend Herman van zappen.blog.nl was uiteraard (de vaste lezers kennen ‘m al) weer de tipgever van deze metamorfose. ‘Kijk even op ned 2, Aldith heeft een nieuw kapsel’. En inderdaad, de verandering is overduidelijk.

Het zal even wennen zijn, de nieuwe look van Aldith, maar ik denk dat we al snel naar oude beelden kijken en ons afvragen waarom ze er toch ooit zo uit heeft gezien. Wat mij betreft een positieve verbetering; ze wordt er wat ouder en in mijn ogen wijzer door. Go Aldith en Go kapper van Aldith! (En bedankt Herman…)

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer
  • Grootste Fan

    Kijk eens op de NOS site. Nieuwe foto van die heerlijke Aldith!

  • Hester

    En bedankt… Ze staat erbij!

  • Johan

    Maar nu staat er in de tekst nog steeds dat het een oude foto is, terwijl Aldith er zo fris en fruitig op staat…

  • haar neefje

    waarom is het nou interessant om te weten dat ze haar haren heeft geknipt? totaal irrelevant… een van haar 3 neefjes

  • Hester, redactie

    Hoezo, totaal irrelevant? Wij vrouwen zijn gek op kapsels, en als iemand met een kapsel als dat van Aldith het zo drastisch verandert, dan willen we dat graag weten – en melden. Maar het is toch positief? Niet zo zeuren hoor!