Rare, rare man die Tom Cruise

Het is niet de eerste keer dat ik hier laat merken dat ik Tom Cruise met het grootste gemak mijn bed uit zou schoppen als hij erin lag. En ik ben niet de enige. De Californische politicus Ted Lieu heeft het ook niet zo op de filmster. Vorige maand werd bekend dat Cruise thuis zelf echo’s maakte van de buik van zijn toen nog zwangere verloofde Katie Holmes. En daar is de politicus het niet mee eens.

Het is toch ook inderdaad van de zotten dat die mafketel zich een medicus waant en regelmatig een kijkje nam in de buik van zijn verloofde Katie Holmes om naar hun ongeboren dochter Suri te gluren. Katie is overigens ‘nog wel’ zijn verloofde, want inmiddels is bekend geworden dat de twee gaan trouwen.

Lieu is bang dat mensen door de uitlatingen acteur op het idee worden gebracht zelf ook een echoapparaat aan te schaffen. Bij onzorgvuldig gebruik van de machine kan de gezondheid van foetussen in gevaar worden gebracht. Een echoapparaat heeft als belangrijkste functie het controleren van de gezondheid van ongeboren baby’s. Maar ja, Cruise zal het klooien met de echoapparatuur wel weer als bijzonder spiritueel ervaren.

Lieu is niet alleen boos op Cruise, hij trekt het een stapje verder. Hij heeft namelijk een wet voorbereid die in Californië de verkoop van echoapparaten aan niet-medici moet verbieden. ‘Er is geen enkele reden voor een niet-medicus om een dergelijk apparaat te gebruiken’, zegt de politicus.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer